Life

De ce întârzie avioanele uneori. Greșeala pe care mulți pasageri o fac înainte de decolare

Care este motivul pentru care zborurile decolează târziu din când în când. Eroarea pe care călătorii o fac atunci când călătoresc.
24.07.2023 | 09:45
De ce intarzie avioanele uneori Greseala pe care multi pasageri o fac inainte de decolare
Care este motivul pentru care zborurile decolează târziu din când în când. Eroarea pe care călătorii o fac atunci când călătoresc. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

De ce întârzie avioanele uneori. Greșeala pe care mulți pasageri o fac înainte de decolare. Un însoțitor de bord a explicat cum se ajunge în această situație neplăcută care îți poate da peste cap planurile de vacanță.

Care este motivul pentru care zborurile decolează târziu din când în când. Eroarea pe care călătorii o fac atunci când călătoresc

Știi care este motivul pentru care zborurile decolează târziu din când în când? Ei bine, Michael Clip, un însoțitor de zbor din New York, Statele Unite ale Americii, a dezvăluit care este eroarea pe care călătorii o fac atunci când călătoresc.

ADVERTISEMENT

Mai exact, este vorba de bagajul de mână pe care oamenii îl iau pentru a nu mai plăti bani la cală. Cel mai adesea se întâmplă acest lucru la companiile aeriene low-cost care percep o taxă destul de mare, în funcție de greutatea valizei.

Din păcate, geanta nu încape de multe ori în dulapul de deasupra capului și de aici pleacă toate problemele și întârzierea avioanelor de pe pistă pentru că valiza trebuie neapărat mutată în cala avionului.

ADVERTISEMENT

În plus, pasagerii care stau pe culoarele din aeronavă pentru a găsi un spațiu pentru bagajul de mână fac ca zborul să plece cu întârziere. Tot mai multe persoane realizează această greșeală pentru a economisi bani și pentru a elibera spațiul de la picioare.

„Nu putem închide ușa pentru plecare până nu este totul pus la punct. Dacă nu există spațiu pentru bagaje, atunci trebuie să așteptăm un agent să vină la avion și să înceapă să eticheteze bagajele pentru a le verifica.

ADVERTISEMENT

Asta necesită timp. Numărul de pasageri de pe culoar care caută spațiu de depozitare crește probabilitatea ca zborul să plece târziu”, a spus Michael Chip pentru CN Traveler, scrie Daily Mail.

Greșeli făcute în timpul zborului cu avionul

Acest lucru este confirmat și de o însoțitoare de zbor care lucrează la o companie aeriană cu sediul în Las Vegas. Aceasta a mărturisit că sunt mulți pasageri care se înfuriază chiar și atunci când ceilalți își lasă paltoanele și hainele în dulapurile din avioane.

ADVERTISEMENT

Foarte mulți oameni cred că pasagerii ar trebui să le țină în brațe. În altă ordine de idei, multe companii aeriene cu buget redus vor permite înregistrarea gratuită a bagajelor atunci când nu există suficient spațiu în cabină.

ADVERTISEMENT