Sport

De ce întârzie Dario Bonetti rezilierea contractului cu Dinamo! Suma pe care o are de încasat. Exclusiv

Dario Bonetti a fost dat afară de la Dinamo după eșecul dur cu FCSB, scor 0-6. Italianul nu a semnat încă rezilierea contractului pentru că trebuie să încaseze două salarii.
17.09.2021 | 18:57
De ce intarzie Dario Bonetti rezilierea contractului cu Dinamo Suma pe care o are de incasat Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo a fost umilită weekendul trecut de FCSB, scor 0-6. Eșecul i-a fost fatal lui Dario Bonetti, scos țap ispășitor pentru acest dezastru. În cursul zilei de marți, oficialii lui Dinamo l-au înștiințat pe antrenor că nu va mai continua pe banca tehnică.

De ce întârzie Dario Bonetti rezilierea contractului cu Dinamo! Așteaptă să își încaseze cele două salarii

Cu toate acestea, până vineri, Dario Bonetti nu a semnat actele de reziliere. Din informațiile noastre, motivul pentru care italianul întârzie este legat de cele două salarii pe care le are de încasat de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

În momentul în care cei 12.000 de euro vor intra în cont, Dario Bonetti va semna rezilierea. Antrenorul italian nu vrea să plece până nu va avea salariile în cont și acesta este motivul pentru care deocamdată nu a semnat.

Sorin Colceag pe banca lui Dinamo! Mureșan: “Sunt momente când cariera unui antrenor depinde de o șansă. Aceasta poate fi șansa lui”

În locul lui Dario Bonetti, antrenor principal la Dinamo va fi Sorin Colceag. Președintele Iuliu Mureșan a anunțat că noul antrenor va sta pentru câteva etape pe banca tehnică, aceasta fiind o șansă ca Sorin Colceag să își demonstreze priceperea:

ADVERTISEMENT

„A demonstrat că se pricepe și în perioada în care a fost la Zimbru Chișinău. El acum era la noi în club la echipa a doua și am văzut cum lucrează. Plus că m-am gândit că nu vreau să numesc un antrenor pentru o etapă.

Sigur va fi pe bancă la meciul cu Botoșani, dar și marți la meciul de Cupă, cu Ripensia Timișoara. Și va mai sta și după aceea, pentru că eu consider că un antrenor are nevoie de timp pentru a-și impune strategia. Sunt momente când cariera unui antrenor depinde de o șansă. Aceasta poate fi șansa lui Sorin Colceag”, a spus Mureșan.

ADVERTISEMENT

Dario Bonetti, mesaj dur la despărțire: “În acest moment mă simt folosit și aruncat din punct de vedere fotbalistic”

Dario Bonetti a avut un mesaj dur la despărțirea de Dinamo spunând că a fost folosit și aruncat. Antrenorul a fost nemulțumit de faptul că șefii i-au spus că va avea 12 etape la dispoziție să formeze echipa, însă a fost demis după doar opt jocuri:

“Am venit aici cu mâinile goale să sap tranşee și am încercat să mențin echipa în viață. Acum, odată ce calvarul s-a încheiat, toată lumea este în siguranță.

ADVERTISEMENT

În acest moment mă simt folosit și aruncat din punct de vedere fotbalistic, dar trebuie să spun că în adâncul meu știam deja acest lucru. Cunosc fotbalul și am venit aici cu inima și nu cu rațiunea.

A trebuit să antrenez o echipă pe care nu o cunoșteam, formată din băieți foarte tineri din ligile inferioare sau de la Dinamo 2. A existat mereu riscul unei prăbușiri și așa s-a întâmplat”, a fost mesajul lui Bonetti.

Italianul și-a încheiat al treilea mandat pe banca lui Dinamo

Dario Bonetti a preluat echipa pe data de 14 iulie, cu mai puțin de o săptămână până la startul sezonului din Liga 1, după ce Dusan Uhrin Jr. a decis să plece din cauza situației dificile de la club. Italianul și-a încheiat două luni mai târziu al treilea său mandat pe banca celor de la Dinamo.

  • 6000 de euro a fost salariul lui Bonetti la Dinamo
  • 60 de ani are Dario Bonetti
ADVERTISEMENT