Life

De ce Jack din filmul „Titanic” nu ar fi putut supraviețui. Noi dezvăluiri după un studiu condus de regizorul James Cameron

Regizorul filmului ”Titanic” a explicat de ce nu ar fi putut supraviețui Jack. Ce a constatat James Cameron în urma unui studiu amplu.
27.12.2022 | 23:29
De ce Jack din filmul Titanic nu ar fi putut supravietui Noi dezvaluiri dupa un studiu condus de regizorul James Cameron
Ce spune regizorul filmului Titanic despre secvența morții lui Jack. Sursa foto: Smooth Radio
ADVERTISEMENT

Moartea lui Jack în filmul ”Titanic” i-a întristat pe fanii peliculei. Mulți au spus că ar fi putut fi salvat de către Rose, dacă îi făcea loc pe ușa pe care plutea deasupra Atlanticului extrem de rece.

Ar fi putut supraviețui Jack din ”Titanic”? Ce spune regizorul James Cameron

Inclusiv Kate Winslet ar fi avut nelămuriri cu privire la salvarea personajului Jack, interpretat de Leonardo DiCaprio. Aceasta consideră la rândul său că s-ar fi putut face o astfel de scenă.

ADVERTISEMENT

”Nu știu ce să zic. Ăsta este răspunsul. Nu știu”, ar fi declarat Kate Winslet, informează Deadline.

James Cameron, care este și regizorul filmului ”Avatar”, a spus că a realizat un studiu cu privire la decesul lui Jack și s-a ajuns la concluzia că ușa s-ar fi scufundat dacă s-ar fi urcat și el.

ADVERTISEMENT

Totodată, James Cameron a explicat faptul că la mijloc este vorba despre povestea peliculei, care trebuie să cuprindă dramă, sacrificiu al dragostei.

James Cameron a făcut o analiză criminalistică pentru ”Titanic”

De asemenea, James Cameron a mai precizat că a făcut o analiză criminalistică, alături de un expert, care i-a spus că Jack ar fi intrat în starea de hipotermie dacă ieșea din Ocean și mai mult.

ADVERTISEMENT

”Este un film despre dragoste, sacrificiu și mortalitate. Dragostea se măsoară cu sacrificiul. Am făcut o analiză criminalistică amănunțită cu un expert în hipotermie care a reprodus scena”, a transmis James Cameron.

Ca afirmațiile lui să fie și mai clare, James a promis că va vorbi în februarie 2023 despre secvența tristă, în cadrul unui documentar, transmite cnet.com

ADVERTISEMENT

”Titanic” se va relansa

În februarie 2023 va avea loc și o relansare a filmului ”Titanic”, într-o versiune 4 K. Se va întâmpla chiar de Ziua Îndrăgostiților.

”Titanic” este o peliculă care a debutat pe micile ecrane în anul 1997. Filmările au avut loc în SUA, iar personajele principale, Rose și Jack, au fost jucate de celebrii Kate Winslet și Leonardo DiCaprio. În urma rolurilor lor, cei doi actori au devenit faimoși în lumea întreagă.

”Jack” și ”Rose”, iubiți și în viața reală?

Odată cu notorietatea, mulți fani au crezut că Kate și Leonardo formează un cuplu și în viața reală. Însă, adevărul este că între ei nu a existat niciodată mai mut decât o frumoasă prietenie.

”Știu că este o mare dezamăgire pentru oameni să audă asta, fiindcă s-a construit telenovela că Leo și Kate s-au îndrăgostit la prima vedere, dar de fapt așa ceva nu s-a întâmplat.

Întotdeauna m-a privit ca pe o membră a găștii lui de băieți. Niciodată n-am fost o fată cuceritoare pentru el. Aveam nevoie unul de celălalt pentru că eram foarte tineri şi munceam ore în şir”, a transmis Kate Winslet într-un interviu pentru revista Marie Claire.

ADVERTISEMENT