News

Culisele bătăii dintre Filip Jazvic și Răzvan Zamfir. „Era groggy! Au aruncat găleata de apă pe el și i-au dat cu oțet la nas!” EXCLUSIV

17.07.2019 | 21:28
Culisele bataii dintre Filip Jazvic si Razvan Zamfir Era groggy Au aruncat galeata de apa pe el si iau dat cu otet la nas EXCLUSIV

Croatul Filip Jazvic a fost dat afară de la Hermannstadt! Anunțul i l-a făcut directorul de scouting al clubului, Răzvan Zamfir, întâlnirea celor doi terminându-se cu o bătaie în toată regula pe care fotbalistul i-a aplicat-o oficialului. FANATIK a aflat cum s-a ajuns aici, de unde a plecat totul, cine a fost primul care a ridicat pumnul, ce l-a făcut pe Jazvic să aibă reacția agresivă care l-a făcut KO pe Zamfir.

Răzvan Zamfir și Iuliu Mureșan i-au refuzat transferul lui Filip Jazvic acum o lună: i-au zis că e om de bază!

Povestea este de dată recentă. Filip Jazvic, unul dintre jucătorii care au pus umărul serios la salvarea de la retrogradare a lui Hermannstadt, a dorit să plece de la echipă după terminarea barajului cu Universitatea Cluj.

Primise o ofertă de transfer din Kazahstan și a mers la Mureșan și la Zamfir să le spună despre ce este vorba. I s-a transmis că nu se pune problema, că este om de bază la Sibiu?) Croatul a plecat în vacanță. La reunirea echipei, Filip a avut o discuție cu conducerea, rugând să-i fie achitate cele 4 salarii restante dacă tot nu i s-a acceptat plecarea. Nu a primit niciun răspuns până zilele trecute când a fost chemat de Zamfir la o discuție.

Răzvan Zamfir
Directorul de scouting Răzvan Zamfir a fost bătut de Filip Jazvic după ce l-a anunțat că nu mai are loc la Hermannstadt

„Filip a înjurat, Zamfir a sărit la bătaie, apoi Jazvic l-a făcut KO. Își pierduse cumpătul de-a binelea!”

FANATIK a aflat ce s-a întâmplat în realitate între cei doi la întâlnirea în care Răzvan Zamfir l-a anunțat pe Filip Jazvic că liber să plece. Povestesc martori ai evenimentului. „Răzvan i-a transmis că clubul nu mai are nevoie de el și poate să-și caute echipă. A fost momentul în care Filip s-a enervat și l-a înjurat urât pe Zamfir. Acestuia nu i-a picat deloc bine și imediat s-a ridicat de pe scaun sărind să-l lovească pe jucător. A dat cu pumnul, Filip s-a ferit și i-a întors un croșeu care l-a băgat pe Zamfir sub birou…

Șocat de lovitură, Zamfir a încercat să se ridice iar și să-și facă dreptate, dar Jazvic intrase parcă în transă. Văzând că oficialul vrea să vină iar spre el, croatul, care-și pierduse cumpătul de-a binelea, poate de teamă să nu fie lovit, i-a mai aplicat un pumn lui Răzvan. L-a lăsat groggy! Jazvic cred că s-a speriat tare și a plecat. Zamfir era terminat, au aruncat pe el cu o găleată de apă și i-au dat cu oțet pe la nas” O poveste desprinsă din filmele americane, „filmată” însă la Sibiu.

Care este varianta lui Răzvan Zamfir: „Un gest huliganic, care nu are căuta într-un vestiar. Depun plângere penală!”

Cel agresat de Filip Jazvic a ieșit imediat în presă, prezentându-și versiunea după pumnii încasați de la jucător. „E un gest huliganic, urât, care nu are loc într-un vestiar sau la un club. Nu am avut nicio discuție înainte și aveam o relație foarte bună cu el. Nici acum nu îmi vine să cred. Nici nu mai știu cum s-a întâmplat. El nu a înțeles de ce îi spunem tocmai acum.

I-am spus că nu e o chestie care i se întâmplă prima oară în viață. Toți jucătorii care au plecat au fost plătiți la zi. A depășit orice limită. Sunt lucruri peste care nu se poate trece. Voi merge până la capăt. Mi-am contactat avocații, depun plângerea penală”, a declarat Răzvan Zamfir.

Cum se apără Filip Jazvic: „L-am întrebat de salariul meu, a început să mă lovească, apoi l-am lovit și eu înapoi. Nu e vina mea!”

filip jazvic hermannstadt
Filip Jazvic (centru) a semnat cu Hermannstadt pe 9 ianuarie 2019, venind liber de contract după despărțirea de Zeljeznicar Sarajevo

Nu e vina mea, sută la sută nu e vina mea! El m-a atacat, el a vrut să mă lovească pentru că l-am întrebat de salariul meu, a început să se enerveze şi i-am zis să fie şi el în viața lui o dată bărbat… A început să mă lovească şi l-am lovit şi eu înapoi. O să rămân în România, nu plec nicăieri pentru că nu e vina mea, nimeni nu mă loveşte pentru că am întrebat de salariu. O să stau aici până totul se va rezolva, trebuie să dovedesc că nu e vina mea, m-am protejat pe mine şi atât! Regret situaţia, pentru că cineva m-a atacat fără motiv, dar altceva nu regret”, a declarat Filip Jazvic pentru PROTV a doua zi după conflictul violent, care i-a provocat lui Zamfir o fractură a sinusului maxilar, ochiul stâng fiind umflat, la fel ca toată partea stângă. Oficialul urmează să fie operat joi la o clinică de maxilo-facială din Cluj.

Care este poziția șefului Iuliu Mureșan: „Nu mi-a venit să cred. Ar trebui arestat!”

Șeful lui Răzvan Zamfir, Iuliu Mureșan, a avut o luare de poziție la puțin timp după incident. „Am luat decizia să renunțăm la doi-trei jucători. Unul dintre ei era Jazvic. Răzvan Zamfir i-a spus lui Jazvic la masă că urmează să aibă o discuție. Răzvan i-a comunicat decizia clubului.

iuliu mureșan răzvan zamfir
Iuliu Mureșan și Răzvan Zamfir au colaborat în aceeași formulă și la titlurile celor de la CFR Cluj

Jucătorul i-a reproșat că îi spune așa de târziu și a început să îl înjure pe Răzvan, după aceea l-a lovit cu pumnul în față. După ce s-a ridicat, l-a mai lovit o dată. Am ajuns după jumătate de oră și nu mi-a venit să cred. Ar trebui arestat”, a spus Mureșan la emisiunea Digi Sport Special.