Fotbal international

S-a aflat adevărul! De ce a lovit Neymar un suporter: “Eşti un bastard! Buffon, eşti un terminat!”

28.04.2019 | 13:33
Sa aflat adevarul De ce a lovit Neymar un suporter Esti un bastard Buffon esti un terminat

S-a aflat adevărul de ce a lovit brazilianul Neymar un suporter la fesitivatea de premiere care a avut loc după finala Cupei Franței. PSG a încheiat catastrofal acest sezon, pe care l-a câștigat în Ligue 1 la mare distanță, dar este singurul trofeu cucerit de parizieni, extrem de puțin față de ambițiile patronilor din Golf.

De ce l-a lovit Neymar pe suporterul lui PSG după finala Cupei Franței

Pe lângă incredibila eliminare încă din optimile Champions League, după ce câștigase cu 2-0 manșa tur pe Old Trafford, cu Manchester United, echipa pregătită de germanul Thomas Tuchel a suferit alte două lovituri de KO în competițiile interne, respectiv necalificarea în finala Cupei Ligii, după ce a fost eliminată de o echipă din subsol, Guingamp și acum ratarea Cupei Franței, la lovituri de departajare înb fața lui Rennes. Se pare că există un adevărat sindrom al incapacității parizienilor de a câștiga atunci când se află în situația din care e aproape imposibil să mai ratezi obiectivul. PSG a avut repede 2-0, dar Cupa a câștigat-o echipa bretonă.

La finalul meciului, la fesitivtatea de premiere, s-a produs un incident care a făcut repede înconjurul lumii. Brazillianul Neymar a lovit un suporter al lui Rennes și ar putea risca serios o suspendare pe termen lung pentru fapta sa. Toată lumea a pus gestul său pe seama frustrării de a pierde finala, dar lucrurile nu stau așa, chiar dacă, după cum a recunoscut chiar el, la puțin timp, pe contul personal, nu trebuia să aibă acea reacție violentă.

Neymar la festivitatea de premiere, când a avut loc incidentul

Brazilianul și-a cerut scuze și regretă ieșirea avută

Incidentul s-a produs în tribunele Stade de France, în timp ce Neymar urca să își ia medalia. Reconstituirea episodului a scos la iveală că suporterul a adresat insulte grele pentru mai mulți jucători de la PSG și acesta a fost motivul reacției necontrolate a brazilianului. Care cere scuze pentru că a oferit o imagine deplorabilă celor care au văzut momentul.

“Buffon, ești retardat, Kurzawa nu am nevoie de salutul tău, Verratti ești un rasist, Neymar, bastardule, învață să joci” – sunt apelativele fanului lui Rennes care s-a trezit lovit de Neymar. Cert este că la unul dintre cele mai bogate cluburi din lume atmosfera este extrem de tensionată și în vară pot avea loc multe schmbări spectaculoase din toate punctele de vedere.