Fotbal international

De ce mai avem VAR? Intrare criminală în Premier League! A fost aproape să-i rupă piciorul, dar arbitrul nu i-a dat nici măcar galben. Decizie în premieră luată în Anglia. VIDEO

25.02.2020 | 23:01
De ce mai avem VAR Intrare criminala in Premier League A fost aproape sai rupa piciorul dar arbitrul nu ia dat nici macar galben Decizie in premiera luata in Anglia VIDEO
ADVERTISEMENT

Giovani Lo Celso a avut o intrare criminală asupra lui Cesar Azplicueta în minutul 53 al confruntării cu Tottenham, dar arbitrul nu i-a acordat nici măcar cartonașul galben, după consultarea VAR, în timp ce Frank Lampard era un adevărat pachet de nervi pe banca „albaștrilor”.


UPDATE, 25 februarie, ora 23:02 / Arbitrul responsabil de VAR, David Coote, a fost suspendat de Premier League și nu va fi delegat la niciun meci care se va disputa în acest weekend.

ADVERTISEMENT


UPDATE 22 februarie, ora 16:49 / VAR și-a recunoscut greșeala după ce Giovani Lo Celso nu a fost eliminat, în urma unui fault asupra lui Cesar Azpilicueta.


Lo Celso, intrare criminală la Azpilicueta

Giovani Lo Celso a avut o intrare criminală la Cesar Azpilicueta, gest venit în urma tensiunii acumulate pe durata partidei. Totuși, argentinianul a fost iertat de arbitrul partidei, care nu i-a acordat nici măcar cartonașul galben, deși faza a fost revăzută cu ajutorul VAR.

ADVERTISEMENT

O fază asemănătoare s-a petrecut la meciul dintre Arsenal și Crystal Palace, atunci când Pierre-Emerick Aubameyang a primit roșu direct, după un fault asupra lui Max Meyer.

Atacantul din Gabon a fost suspendat trei etape în urma eliminării.

Frank Lampard, criză de nervi pe banca lui Chelsea

Frank Lampard, antrenorul lui Chelsea, a făcut o adevărată criză de nervi pe banca lui Chelsea după ce a văzut că „centralul” nu i-a acordat cartonașul roșu lui Giovani Lo Celso.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Jose Mourinho a fost surprins în timp ce făcea semne ca mijlocașul argentinian să nu fie eliminat.

Cel mai probabil, Giovani Lo Celso va fi suspendat pentru următoarele etape din Premier League, după ce faza va fi revăzută de comisia de disciplină.

ADVERTISEMENT
  • 4 este locul pe care Chelsea îl ocupa înaintea meciului cu Tottenham, cu 41 de puncte
  • 50.000.000 de euro este cota de piață a lui giovani Lo Celso, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: