Incredibil! De ce Marcel Bârsan nu i-a dat nici „galben” lui Viera pentru atacul criminal la Ianis Hagi

EXCLUSIV FANATIK
Cristi Coste    Iulian Pavel   
în Casa Pariurilor Liga 1
23/02/2019, 19:29
Incredibil! De ce Marcel Bârsan nu i-a dat nici „galben” lui Viera pentru atacul criminal la Ianis Hagi GALERIE FOTO EXCLUSIV FANATIK
Așa arăta piciorul lui Ianis Hagi după intrarea de Evul Mediu a lui Ousmane Viera

Marcel Bârsan a devenit al doilea personaj negativ al meciului Sepsi – Viitorul 0-0, primul fiind căpitanul gazdelor, Ousmane Viera, care a avut o intrare criminală asupra lui Ianis Hagi.

Centralul de 38 de ani, proaspăt intrat pe lista FIFA, nu a dat nici măcar fault la acea intervenție!!! Nici după ce a văzut urmele de crampoane pe piciorul drept al lui Ianis Hagi, Marcel Bârsan nu i-a acordat vreun avertisment lui Viera. FANATIK a aflat motivul incredibil pentru care fundașul lui Sepsi nu a fost penalizat.

Marcel Bârsan nu i-a dat nici „galben” lui Viera pentru că nu știa cine a făcut faultul la Ianis Hagi!

Câțiva jucători ai Viitorului au povestit pentru FANATIK fazele ireale care s-au petrecut pe terenul din Sfântu Gheorghe imediat după ce Viera l-a faultat pe Ianis Hagi. Bârsan a realizat, la un moment dat, că intervenția a fost foarte tare și dorea, probabil, să dea măcar galben agresorului.

Dar, stupefacție! Bârsan nu știa cine a faultat! L-a întrebat pe arbitrul de margine de pe acea parte cine este jucătorul de la Sepsi care l-a atacat pe Ianis. Iar răspunsul de la margine – povestesc jucătorii oaspeților – ar fi fost năucitor. Că ar fi vorba despre numărul doi, fundașul dreapta Gabriel Moura. Nici asistentul nu era sigur, nici centralul, astfel că s-a trecut la reluarea jocului fără ca Viera să primească vreun cartonaș!

Va fi oprit Marcel Bârsan de la delegări? Observatorul a scris în raport că trebuia „roșu”!

În mod normal Marcel Bârsan va fi oprit de la delegări după greșeala impardonabilă de la acea fază cu Ianis Hagi, a cărui accidentare îl scoate din circuit pe decar cel puțin pentru meciul de Cupă al Viitorului din această săptămână.

de-ce-marcel-barsan-nu-a-dat-nici-galben-la-faultul-lui-viera-la-ianis-hagi
Atacul căpitanului Ousmane Viera la Ianis Hagi putea să-i încheie cariera, la doar 20 de ani, decarului de la naționala de tineret

Din informațiile FANATIK dinspre CCA, observatorul Zoltan Szekely nu a putut trece cu vederea eroarea lui Bârsan și ar fi notat în raportul de arbitraj că faultul lui Viera trebuia sancționat cu cartonaș roșu direct! Nu la fel a fost judecat Marcel Bârsan de către șeful său Alexandru Deaconu la meciul Viitorul – Craiova, când doar cei doi au văzut penalty pentru olteni, dar Koljic a ratat cadoul primit.

Oficialii Viitorului au făcut comparație cu eliminarea lui Bejan din CFR – Astra. „Un roșu și trei perechi de palme”

Prin prisma prestației lui Bârsan de la Viitorul – Craiova, centralul ar fi trebuit în mod normal să nu fie expus la un nou meci capital al Viitorului. Dar aceasta s-a întâmplat la Sf. Gheorghe, făcându-i pe oficialii echipei lui Hagi să se gândească la rea intenție.

de-ce-marcel-barsan-nu-a-dat-nici-galben-la-faultul-lui-viera-la-ianis-hagi
Marcel Bârsan a avut contre cu Gică Hagi și la alte meciuri ale Viitorului

Iar un alt argument în privința acestei idei este modul în care Marcel Bârsan a arbitrat, cu o săptămână înainte, meciul dintre CFR Cluj și Astra Giurgiu. Atunci, în minutul 30, Bârsan i-a dat roșu direct lui Bejan, pentru o intrare dură la Damian Djokovic. Dacă la intervenția lui Bejan a dat roșu fără ezitare, atunci la cea a lui Viera la Ianis Hagi trebuia, vorba lui Porumboiu, un cartonaș roșu și trei perechi de palme pentru căpitanul celor de la Sepsi!

Închide ×