Life

De ce merge fiica Danielei Gyorfi cu frică la școală: ”Te omoară examenele”

Motivul pentru care fata Danielei Gyorfi are teamă de școală, după ce în ultimii doi ani a învățat mai mult în online. Declarațiile cântăreței.
16.09.2022 | 17:40
De ce merge fiica Danielei Gyorfi cu frica la scoala Te omoara examenele
Motivul pentru care fata Danielei Gyorfi are teamă de școală. Declarațiile cântăreței. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

De ce merge Maria, copilul blondinei, cu frică la școală. Vedeta a criticat dur sistemul de învățământ din țara noastră care are foarte multe examene și evaluări pentru elevii, care din păcate, au o materie prea stufoasă.

Motivul pentru care fata Danielei Gyorfi are teamă de școală. Declarațiile cântăreței

Daniela Gyorfi consideră că elevii sunt presați de cadrele didactice, fiica sa simțind din plin acest lucru încă de la începutul pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

În plus, blondina crede că Maria are numeroase motive să-i fie frică de școală, în aceeași situație fiind și alți copii.

În aceeași notă, cântăreața a mai subliniat că este revoltată de faptul că elevii învață foarte multe lucruri pe care nu le folosesc în viață, în loc să se concentreze pe materiile care le plac cu adevărat.

ADVERTISEMENT

„Un copil nu trebuie să se ducă la școală cu frica asta. La un moment dat mi-era și mie frică, când era Maria în cei doi ani de pandemie. Venea învățătoarea «aveți de învățat», la toți părinții, zic «doamnă, greșiți, au de învățat».

Adică să te duci la școală cu frică. De aia copiii din clasa VII-a și-au ales să nu mai facă școală, că te omoară examenele. Ce-ți place să faci?

ADVERTISEMENT

Păi îmi place româna. Atunci învață la română, nu mai da miliarde de examene”, a mărturisit Daniela Gyorfi în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Daniela Gyorfi, adevărul despre copilăria sa

Daniela Gyofi a avut o copilărie în care i-au lipsit foarte multe bunuri materiale și în care a fost nevoită să aibă grijă de mama sa bolnavă, dar cu toate acestea nu se plânge. Nu a mers niciodată în tabere și nici în prea multe vacanțe.

ADVERTISEMENT

Cele mai multe zile libere și le petrecea alături de femeia care i-a dat viață. Artista se bucura la fiecare lucru mărunt și acum încearcă să vadă partea plină a paharului.

ADVERTISEMENT