Sport

De ce n-a mai ajuns Ngezana la naționala Africii de Sud. Selecționerul a dezvăluit adevăratul motiv

Hugo Broos, selecționerul Africii de Sud, a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Siyabonga Ngezana, jucătorul FCSB-ului, nu a mai ajuns la națională.
20.03.2024 | 18:41
De ce na mai ajuns Ngezana la nationala Africii de Sud Selectionerul a dezvaluit adevaratul motiv
De ce n-a mai ajuns Ngezana la naționala Africii de Sud. Selecționerul a dezvăluit adevăratul motiv. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Siyabonga Ngezana, fundașul FCSB-ului, nu a mai ajuns la naționala Africii de Sud, deși acesta fusese inițial convocat de selecționerul naționalei pentru următoarele patide amicale.

Hugo Broos: „Nu din vina noastră nu este aici”

Selecționerul Africii de Sud, Hugo Broos, a dezvăluit la conferința de presă dinaintea meciului cu Andorra, adevăratul motiv pentru care fundașul celor de la FCSB nu a mai ajuns la națională.

ADVERTISEMENT

„Siyabonga Ngezana a avut un sezon foarte bun și am discutat dacă ar trebui să meargă la Cupa Africii pe Națiuni. Am hotărât să nu o facem pentru că ar fi fost prima oară cu echipa și asta îl făcea să se adapteze mai greu.

Acum l-am sunat și ne-a spus că și-a pierdut actele pentru a călători, așa că este blocat în România. Nu din vina noastră nu este aici, ci din vina lui”, a declarat antrenorul belgian.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, atac la adresa lui Ngezana

Fostul președinte LPF, Dumitru Dragomir, a declarat la emisiunea MAX Profețiile lui Mitică  Ngezana trebuia și el schimbat la pauza meciului cu Sepsi OSK, meci câștigat de FCSB cu scorul de 2-1.

 „A jucat mai rău Ngezana decât Dawa. Eu îi scoteam pe amândoi la pauză din cauza presingului făcut de cei trei din față (n.r. de la Sepsi) pe apărători. 

ADVERTISEMENT

Steaua (n.r. FCSB) nu e obișnuită ca cineva să vină și să facă presing în jumătatea lor de teren. Îi omorau, dădeau numai mingi lungi. Ei (n.r. FCSB) dădeau pase între fundașii centrali, așa cum fac ei.

La ce ocazii au avut, trebuia să le dea mai multe goluri Sepsi, dar nu s-a prins nimeni”, a declarat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Ngezana l-a caracterizat pe Gigi Becali

Fundașul Sud African l-a caracterizat pe Gigi Becali într-un interviu acordat pentru AS.Ro. Ngezana a preferat să nu spună foarte multe despre patronul său, acesta rezumându-se doar la un singur lucru.

Au fost jurnaliști din Africa de Sud care m-au întrebat de Gigi Becali. Le-am spus că este un tip bun, e singurul lucru pe care l-am spus despre el. Nu e adevărat că plec la altă echipă, sunt doar zvonuri. Mă concentrez pe FCSB și ar fi foarte important să câștig ceva cu această echipă”,a declarat Ngezana, pentru AS.ro.

ADVERTISEMENT
2,05 este cota pentru peste 2,5 goluri” la partida dintre Farul Constanța - FCSB