Life

De ce n-a mai apărut Andrei Ștefănescu la emisiunea de la Antena Stars: ”După cum vedeți e zăpadă mare de tot și…”

Andrei Ștefănescu nu fost prezent în emisiunea pe care o moderează împreună cu Natalia Mateuț la Antena Stars, artistul vorbind despre motivul absenței sale.
20.06.2022 | 12:45
De ce na mai aparut Andrei Stefanescu la emisiunea de la Antena Stars Dupa cum vedeti e zapada mare de tot si
Andrei Ștefănescu, absent de pe sticlă. Motivul pentru care a lipsit de la Antena Stars. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Prezentatorul nu a mai apărut în show-ul de la Antena Stars, după ce în weekend a prezentat un eveniment la Timișoara. Fostul concurent de la Asia Express l-a avut aproape și pe bunul său prieten, Liviu Vârciu.

Andrei Ștefănescu, absent de pe sticlă. Motivul pentru care a lipsit de la Antena Stars

Andrei Ștefănescu a fost absent în ediția de luni a show-ului Showbiz Report. Vedeta a dezvăluit care este motivul pentru care nu a ajuns în platou, glumind pe seama situației. Mai exact, artistul a rămas blocat pe aeroport.

ADVERTISEMENT

„Am o veste bună și una proastă. O să încep cu aia bună. N-am zburat cu un avion care nu se știe ce se întâmplă cu el. Vestea proastă, e aici. Nu știu dacă se vede, are avionul întârziere trei ore.

După cum vedeți e zăpadă mare de tot și e normal să fie întârzieri mari la avioane. De abia acum au terminat să dea zăpada, de aia e curat”,  a spus prezentatorul pentru colega sa de emisiune, scrie spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Andrei Ștefănescu, ironic la adresa companiei de aviație

Andrei Ștefănescu a ales zborul cu avionul pentru că este sigur și rapid, dar din păcate, a fost nevoit să aștepte ore bune în aeroport. Prezentatorul a glumit încă o dată și a fost ironic la adresa companiei de aviație.

„E curată pista, oamenii aceștia au muncit de la prima oră a dimineții, de la 5. Mai stăm pe aici că e frumos, stăm la plajă, e nebunie. Toată lumea își dorește să facă plajă pe aeroport. Super. 

ADVERTISEMENT

Noi tot pe aeroport. Știți, e frumos aici, e nebunie. Pentru cei îngrijorați au dat zăpada, e superb. Acum se poate decola, așteptăm avionul, e pe drum spre noi. 

Oricum ce-i frumos e că ne-am împrietenit. Suntem aici o familie, ne și pare rău că plecăm acum, pe bune. Mâncare, tot, băutură”, a completat vedeta pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT