Sport

De ce n-o suportă rivalele din SuperLiga pe FCSB. Mihai Rotaru face lumină: „Joacă mai bine ca să nu râdă de ei”

Mihai Rotaru a vorbit despre motivul pentru care rivalele din SuperLiga nu o suportă pe FCSB, inclusiv unii jucători care evoluează mult mai bine împotriva „roș-albaștrilor”.
16.02.2023 | 20:55
De ce no suporta rivalele din SuperLiga pe FCSB Mihai Rotaru face lumina Joaca mai bine ca sa nu rada de ei
Mihai Rotaru a spus de ce rivalele la titlu nu o suportă pe FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor este de părere că declarațiile lui Gigi Becali și ale lui Mihai Stoica sunt deranjante și îi motivează mai mult pe jucători să se autodepășească în meciurile contra FCSB-ului, motiv pentru care vicecampioana României pierde puncte în urma unor meciuri, în care jucătorii de care s-a râs, au evoluat peste așteptări.

Mihai Rotaru a spus de ce rivalele la titlu nu o suportă pe FCSB

Mihai Rotaru a vorbit despre motivele pentru care rivalele la titlu nu o suportă pe FCSB, arătând cu degetul înspre declarațiile făcute de-a lungul timpului de către Gigi Becali și Mihai Stoica: Domnul Gigi Becali se plânge de animozități, dar după declarațiile astea, Nistor poate să-l prinde la anul la un meci și să marcheze.

ADVERTISEMENT

Cred că mai mult lumea are ceva împotriva lui MM Stoica decât împotriva lui Gigi Becali. Atunci jucătorii își dau mai mult viața pe teren, se gândesc și ei să joace mai bine ca să nu râdă de ei MM Stoica sau Gigi Becali”.

E o întinerire a lotului, nu sunt jucători de care am fost neapărat dezamăgiți, ci nu mai intrau în vederile noastre. Luăm în calcul și despărțirea de alți jucători chiar dacă se va face acum sau în vară. Ne dorim ca toți cei care sunt în familia noastră să pună osul la treabă, să demonstreze că merită să fie la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Nivelul lor e peste locul ocupat în clasament și trebuie să demonstreze asta, s-au făcut mult investiții. Nistor nu a fost propus niciodată la FCSB, a fost un jucător pe piață”, a spus Mihai Rotaru, la TV DigiSport.

Mihai Rotaru a mai avut un atac la adresa lui Mihai Stoica în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„Meciul cu FCSB va fi spectaculos!”

Mihai Rotaru a continuat și a vorbit despre meciul cu FCSB de duminică, 19 februarie, dar și despre schimbările de lot care au avut loc recent în echipa oltenilor, comentând și plecarea lui Giedrius Arlauskis:

„Meciul cu FCSB va fi spectaculos, va fi de care pe care, va crea emoție și emulație, sperăm să câștigăm, va fi un meci de luptă și va fi spectaculos pentru că ambele echipe joacă fotbal. Noi ne batem la podiumul ligii 1, ne vom bate pentru locul 3 sau 2 sau 1 până la final.

ADVERTISEMENT

Nu am făcut o analiză asupra ce s-a întâmplat acolo, noi luasem în calcul să folosim portarii pe care îi avem în lot, pe Popescu și pe Lazar, doi portari valoroși. L-am întrebat și pe domnul Neagoe și mi-a spus că e mulțumit de cei doi portari din lot.

Nu a fost decisivă greșeala lui Arlauskis, dar am considerat să ne reorganizăm lotul și să le dăm o șansă din nou lui Popescu și lui Lazar. Ce legătură să aibă plecarea lui Marian Copilu, care a plecat de vreo câteva luni. Dacă era o problemă, îi dădeam afară din secunda doi, nu are nicio legătură. 

„Marian Copilu a fost la mine acasă și acum câteva zile, nu suntem certați. Sunt bucuros că Arlauskis a jucat la noi, el chiar își dorea să fie primul jucător străin din România care să aibă titluri cu patru echipe diferite de la noi din țară.

Ca să fim corecți, a fost penalty, dar a fost fault în atac înainte. Acțiunea fazei penalty-ului a fost ca urmare a unui fault în atac la Arlauskis. Nu am fost bucuros după această fază, recunosc”, a mai spus Mihai Rotaru.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,42 este cota pentru „total goluri: peste 1,5” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT