De ce nu a ajuns Mutu la Astra: “Da, am discutat cu conducerea”

Eduard Popa   
in Fotbal intern
05/04/2018, 09:49
De ce nu a ajuns Mutu la Astra: “Da, am discutat cu conducerea”

După ce Edi Iordănescu s-a despărţit de Astra Giurgiu, Ioan Niculae a luat în calcul mai multe variante pentru postul de tehnician. Printre favoriţi a fost şi Adi Mutu, care a confirmat conversaţiile cu giurgiuvenii: ”Mă întrebi dacă am discutat cu Astra? Ok. Da, am discutat, n-a fost un zvon.”

“Briliantul” nu a oferit prea multe detalii cu privire la negocierile cu Astra: “M-am întâlnit cu toată conducera echipei am vorbit şi cu domnul Niculae la telefon. I-am spus ce-mi doresc. Ei au avut şi alţi antrenori, au discutat şi cu alţi antrenori aşa cum se întâmplă de multe ori pentru că ştiu că am fost şi eu în locul lor şi am făcut la fel la Dinamo”, a spus Adi Mutu la Telekom Sport.

Astra a mers până experimentatului Gigi Mulţescu

“L-au ales pe Mulţescu, n-am ce să spun. Le doresc baftă şi sper să aibă rezultate bune”, a fost concluzia lui Mutu. Actualul antrenor al Astrei, Gheorghe Mulţescu, şi-a început cariera de antrenor în 1990-1991, la Dinamo. A trecut de atunci pe la peste 30 de echipe, fiind deja antrenor în alte două rânduri la astrali.

Ştirea MOMENTULUI

Cine transmite la TV Valencia – Juventus, din grupele Champions League! “Liliecii” nu se tem de Ronaldo

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×