Fotbal intern

De ce nu a debutat încă Gregory Tade pentru Dinamo. Francezul s-a accidentat

27.11.2018 | 18:42
De ce nu a debutat inca Gregory Tade pentru Dinamo Francezul sa accidentat

Nemulțumit de evoluțiile din acest sezon ale lui Daniel Popa și Mircea Axente, Rednic a decis  să aducă încă un atacant la Dinamo. Francezul Gregory Tade a semnat cu echipa din Ștefan cel Mare la scurt timp după venirea lui Rednic, însă deocamdată n-a apucat să debuteze oficial.

Conform Radio Dinamo1948, Tade a suferit o leziune musculară în săptămâna meciului cu Gaz Metan și va efectua un RMN în scurt timp pentru a afla cât de serioasă este accidentarea. Cel mai probabil, francezul va ratat și următorul meci din campionat, cel cu Viitorul.

Gregory Tade s-a accidentat

Până acum, Tade a evoluat într-o singură partidă pentru Dinamo, în amicalul cu Concordia Chiajna, disputat în pauza competițională dedicată echipelor naționale. Francezul a avut o prestație solidă în acel joc și l-a impresionat pe Rednic, care l-a lăudat după meci.

Mircea Rednic l-a pierdut recent și pe Naser Aliji, fundașul adus să-l înlocuiască pe Sergiu Popovici. Acesta s-a accidentat la rândul său și nu va mai evolua în 2018, în prezent făcând recuperarea în Elveția. Rednic a declarat că-i va rezilia contractul dacă nu se va întoarce de acolo pregătit sută la sută din puncte de vedere fizic.

Situație complicată pentru Rednic

Chiar dacă a fost lăsat să aducă jucătorii pe care și i-a dorit, Mircea Rednic nu are deocamdată rezultate grozave pe banca lui Dinamo. Din șase partide jucate, Dinamo a remizat de cinci ori în timpul regulamentar, cu mențiunea că a pierdut în Cupă împotriva celor din Miercurea Ciuc, la penalty-uri.

Pentru Dinamo urmează un program complicat. Săptămâna aceasta evoluează în deplasare cu Viitorul, în etapa intermediară primește vizita liderului CFR Cluj, iar pe 8 decembrie are meci în deplasare cu Hermannstadt.

Dinamo are de recuperat în acest moment un handicap de cinci puncte față de Sepsi, formație ce ocupă ultima poziție ce asigură prezența în play-off.