Life

De ce nu a fost Andreea Ibacka invitată la botezul fiului Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan. Au lămurit totul în direct: „Să dăm cărțile pe față”

Andreea Ibacka nu a fost invitată la botezul lui Adrian, fiul cel mic al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan. Ce s-a întâmplat, de fapt? Au lămurit totul, în direct, în emisiunea Vorbește lumea.
20.06.2022 | 13:05
De ce nu a fost Andreea Ibacka invitata la botezul fiului Adelei Popescu si al lui Radu Valcan Au lamurit totul in direct Sa dam cartile pe fata
Andreea Ibacka nu a fost invitată la botezul mezinului Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan. Foto: colaj Fanatik/ capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat fiul cel mic în luna mai a acestui an. Au ținut ca la eveniment să fie prezente cele mai apropiate persoane, însă au omis-o pe Andreea Ibacka. Vedeta Pro TV și soția lui Cabral au lămurit acest subiect, în direct, la televizior.

De ce nu a fost invitată Andreea Ibacka la botezul fiului Adelei Popescu? Soția lui Radu Vâlcan a explicat totul

La începutul lunii mai, Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat fiul cel mic, pe Adrian. Băiețelul avea deja 10 luni, iar evenimentul trebuia, inițial, să aibă loc în toamna anului trecut, însă a fost amânat. 

ADVERTISEMENT

Petrecerea a fost una restrânsă și au fost prezente numai cele apropiate persoane. Totuși, Cabral, care este prieten bun cu Adela și cu prezentatorul de la Insula Iubirii, nu a putut participa deoarece era la o cursă de mașini foarte importantă pentru el.

Era de așteptat să meargă măcar Andreea Ibacka, însă acest lucru s-a întâmplat. În graba pentru a organiza botezul, Adela și Radu au uitat să o invite în mod direct pe actrița din Adela.

ADVERTISEMENT

Încurcătura creată a supărat-o pe aceasta. Andreea Ibacka și Adela Popescu au rezolvat problema în direct, chiar în timpul emisiunii Vorbește lumea.

Adela Popescu: „Mie nu îmi place gâlceava în familie”

Recent, Andreea Ibacka a fost invitată în cadrul show-ului pe care Adela Popescu îl prezintă la Pro TV pentru a vorbi despre viața cu doi copii. În deschiderea momentului, soția lui Radu Vâlcan a ținut să precizeze că vor discuta despre problema botezului.

ADVERTISEMENT

„Mie nu-mi place gâlceava în familie”,  a spus Adela Popescu.

După ce a intrat în platou, partenera de viață a lui Cabral a explicat că ea a fost invitată la botezul inițial, dar apoi „nu a mai intrat pe lista scurtă”, în ciuda faptului că ea și Adela Popescu se cunosc încă din adolescență.

La rândul ei, vedeta Pro TV a spus că ea și Radu Vâlcan și-au împărțit sarcinile. Prezentatorul de la Antena 1 l-a sunat pe Cabral, care era plecat și, cel mai probabil, a uitat să-și anunțe și soția.

ADVERTISEMENT

„Haide, totuși, să dăm cărțile pe față. Noi ne-am împărțit, eu cu soțul, și am zis să organizăm repede botezul ăsta că rămâne copilul nebotezat. Am anulat un botez la care erai invitată.

Apoi soțul meu l-a sunat pe Cabral să-l invite la botez. A uitat să-ți comunice. Asta a fost, de fapt problema”, a răspuns Adela Popescu.

„Deci, arunci problema în curtea noastră”, a fost replica Andreei Ibacka.

Cu toate acestea, Adela Popescu și Radu Vâlcan nu au lipsit de la botezul lui Tiagao. Andreea Ibacka a aflat de la Irina Fodor ce s-a întâmplat, de fapt, astfel că nu a rămas supărată pe prietenii ei.

La finalul discuției, Adela Popescu a formulat și o concluzie, „lucrurile importante trebuie discutate între femei”.

ADVERTISEMENT