Life

De ce nu a fost prezent Victor Slav la ziua de naștere a fiicei sale. Bianca Drăgușanu a spus adevărul: “L-am invitat”

Motivul pentru care Victor Slav a lipsit de la ziua de naștere a fiicei sale. Bianca Drăgușanu (40 de ani) a dat cărțile pe față.
27.09.2022 | 09:27
De ce nu a fost prezent Victor Slav la ziua de nastere a fiicei sale Bianca Dragusanu a spus adevarul Lam invitat
Motivul pentru care Victor Slav a lipsit de la ziua de naștere a fiicei sale. Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

De ce nu a fost prezent moderatorul de la Kanal D la aniversarea unicului său copil, Sofia Natalia. Fosta asistentă a lui Dan Capatos a spus adevărul despre petrecerea organizată în cinstea fiicei sale în urmă cu puțină vreme.

Motivul pentru care Victor Slav a lipsit de la ziua de naștere a fiicei sale. Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față

Bianca Drăgușanu a oferit detalii despre ziua de naștere a fiicei sale, Sofia Natalia. Victor Slav a lipsit, frumoasa blondină precizând care este motivul pentru care fostul partener de viață nu a ajuns la aniversare.

ADVERTISEMENT

„Am avut vreo 60 de persoane. Au fost toți, familia, prietenii mei apropiați, în special cei care au copii. Deci dacă până acum îi plăceau animăluțele foarte, foarte mici, cât o unghie de mici, acum cu vreo 2-3 zile înainte s-a activat pe Barbie, a umplut casa.

I-am ținut ziua la vila unui prieten din Snagov. Ea tot ce și-a dorit are, nu există dorință pe care să nu i-o îndeplinesc eu, tatăl ei, bunica ei.

ADVERTISEMENT

Și el i-a organizat o petrecere azi și probabil ieri s-a ocupat cu organizarea petrecerii. A fost invitat, doar că știu că mama lui are niște probleme de sănătate… nu vreau să justific faptul că n-a fost ieri.

Noi discutăm, suntem în regulă, e ok, nu e ca și cum s-a întâmplat ceva anormal”, a spus Bianca Drăgușanu în urmă cu puțină vreme pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu, petreceri fastuoase pentru fiica sa

Bianca Drăgușanu este o mamă responsabilă și atentă la nevoile propriului copil. Blondina organizează în fiecare an petreceri fastuoase pentru fiica sa, Sofia Natalia, după ce anul trecut a dus-o la Disneyland Paris.

Fetița care a împlinit 6 ani se bucură de mai multe petreceri, atât din partea fostei asistente TV, cât și din partea tatălui și a bunicilor materni.

ADVERTISEMENT