Fotbal international

De ce nu a fost Steliano Filip în lotul croaţilor pentru Hajduk Split-FCSB 0-0! Cum a venit din vacanţă

10.08.2018 | 18:27
De ce nu a fost Steliano Filip in lotul croatilor pentru Hajduk SplitFCSB 00 Cum a venit din vacanta

De ce nu a fost Steliano Filip în lotul croaţilor pentru Hajduk Split-FCSB 0-0. Fundaşul stânga de 24 de ani a fost transferat la începutul anului de la Dinamo, după ce “câinii” au primit 500.000 de euro în schimbul jucătorului. În actualul sezon, fostul dinamovist nu a bifat niciun minut în tricoul formaţiei antrenate de Zeljko Kopic.

Când a revenit din vacanţă, Stelian Filip avea o problemă cu greutatea, ceea ce l-a făcut să piardă primele partide ale sezonului. Confom Telekom Sport, fundaşul stânga a avut opt kilograme în plus, motiv pentru care staff-ul tehnic a decis să-l pună la un program intensiv de pregătire.

De ce nu a fost Steliano Filip în lotul croaţilor pentru Hajduk Split-FCSB 0-0

De ce nu a fost Steliano Filip în lotul croaţilor pentru Hajduk Split-FCSB 0-0. Fotbalistul nu va juca până nu va scăpa de kilogramele în plus, dar şi atunci îi va fi foarte greu să pătrundă în formaţia de start. Zeljko Kopic este încântat de prestaţiile lui Andre Fomitschow, iar fundaşul neamţ a fost titular în toate meciurile jucate de Hajduk Split în acest sezon.

“Steliano n-are nicio șansă să prindă lotul pentru că se mizează mai mult pe Andre Fomitschow, un jucător foarte bun pe partea stângă. Antrenorul Kopici are mai multă încredere în calitățile pe care le are Andre. Steliano nu prea are șanse să schimbe ceva, iar cifrele lui de la venirea la Hajduk spun totul. 152 de minute în câteva apariții extrem de rare la meciurile din campionat”, a declarat un jurnalist croat pentru gsp.ro.

Steliano Filip vrea să devină titular la Hajduk Split

Steliano Filip a jucat cinci meciuri pentru Hajduk Split în sezonul trecut, însă în timpul pregătirilor din această vară a anunţat că îşi doreşte să ajungă titular în formaţia antrenată de Zeljko Kopic. “Chiar dacă nu prea am evoluat din cauza problemelor de sănătate, mă simt foarte bine acolo, avem un grup foarte bun şi îmi doresc pe viitor să ajung un jucător de bază. Echipa a mers foarte bine, a fost greu să mă schimbe. Însă, cum am spus, îmi doresc să mă întorc acolo mai puternic şi să ajung un jucător de bază. Colegii m-au primit foarte bine, e un grup foarte bun, jucători tineri de valoare şi acolo campionatul e puternic, să spun aşa, dar, cum am spus îmi doresc să mă întorc acolo cât mai puternic şi să joc”, a susţinut Steliano Filip.

Steliano Filip a jucat până în prezent pentru FCMU Baia Mare, Dinamo Bucureşti şi Hajduk Split. În 2015, fundaşul de 24 de ani a debutat la echipa naţională a României, pentru care a bifat şapte selecţii până în prezent. De-a lungul carierei a câştigat un singur trofeu, Cupa Ligii cu Dinamo Bucureşti în sezonul 2016-17.

Motivul pentru care Steliano Filip a absentat în Hajduk Split-FCSB 0-0
Motivul pentru care Steliano Filip a absentat în Hajduk Split-FCSB 0-0