Sport

De ce nu a intervenit Mihai Stoica în conflictul Gigi Becali – Edi Iordănescu: „El și Mache mă iubesc pe mine”

Gigi Becali, patronul FCSB, a precizat că managerul general Mihai Stoica nu a intervenit în conflictul lui cu Edi Iordănescu deoarece îl iubește pe finanțator, nu pe antrenor.
16.11.2021 | 11:17
De ce nu a intervenit Mihai Stoica in conflictul Gigi Becali  Edi Iordanescu El si Mache ma iubesc pe mine
Gigi Becali: „Mihai Stoica și Marius Ianuli mă iubesc pe mine”
ADVERTISEMENT

Managarul general al FCSB, Mihai Stoica, nu a făcut nicio mișcare din momentul în care patronul Gigi Becali a avut reacțiile publice care l-au determinat pe Edi Iordănescu să plece de la echipă, informație furnizată în exclusivitate de FANATIK.

Mihai Stoica îi roagă pe cei cărora le-a greșit să-l ierte

Această „tăcere” a surprins multă lume în condițiile în care este cunoscut faptul că Mihai Stoica nu ratează niciun moment să-și spună punctul de vedere pe facebook. Singura reacție a oficialului FCSB a venit duminică seara, la ora 22.00.

ADVERTISEMENT

Pe toată durata Postului Bucuriei nu voi mai intra pe rețelele de socializare, nu voi citi mesaje, nu înainte de a-i ruga azi, după Vecernia Iertării, pe toți cei cărora le-am greșit să mă ierte.

Post binecuvântat tuturor!

Dumnezeu să ne ierte și să ne binecuvânteze pe toți!”, a scris managerul general, la o oră la care se știa, deja, că Edi iordănescu a plecat de la echipă.

ADVERTISEMENT

Postul Bucuriei, al nașterii Domnului nostru Iisus Hristos, a început pe 15 noiembrie și se încheie pe 25 decembrie, la prânz. De menționat, însă, că există și perioada Bucuriei, din 20 decembrie care durează între 20 decembrie (praznicul Naşterii Domnului) până pe 6 ianuarie (Botezul Domnului).

Mihai Stoica i-a spus lui Becali că dacă Iordănescu se ceartă cu patronul, nu mai vorbește cu el

Gigi Becali a dezvăluit motivele pentru care Mihai Stoica nu a avut nicio reacție publică. „Da, i-am spus că va rămâne cu jucătorii să se antreneze, pentru că Meme mi-a spus: ‘băi, Gigi, dacă se ceartă cu tine, eu nu mai stau cu el’. Și eu m-am referit la oamenii de la bază.

ADVERTISEMENT

Păi dacă te cerți cu patronul, ăia te mai bagă în seamă? Păi, Mache (n.r. Marius Ianuli) îl mai băga în seamă? Cum adică? Păi, ăia mă iubesc pe mine, normal că iubesc pe cine îi plătește”, a declarta Becali la Fotbal Club de la Digi Sport..

Edi Iordănescu susține că, dacă ar fi continuat, făcea și mai mult rău oamenilor din jur

Și Edi Iordănescu a avut a avut o reacție vizavi de această situație. „Lumea vorbește de clauză, oamenii ar fi vrut să iau acea clauză, numai că s-au săturat de aceste lucruri și ar fi vrut să dau eu o lecție.

ADVERTISEMENT

Să clarific și asta – dacă eu continuam, aș fi făcut mult rău oamenilor din jur. A fost principalul lucru pentru care m-am oprit. E vorba de tot ce înseamnă angajați, cei care sunt implicați. Toți, inclusiv MM Stoica. Nu mă interesează ce a spus patronul.

Eu aș fi făcut mult rău dacă rămâneam. Am spus că mai bine mă sacrific eu, oricum nu mai vedeam viață lungă după pozițiile luate”, a fost precizarea lui Edi Iordănescu tot la emisiunea Fotbal Club.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 2,07 este cota pentru „șansă dublă: X2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT