De ce nu a jucat Săpunaru în meciul cu Feroe! Căpitanul naţionalei a explicat totul în amănunt. EXCLUSIV

CORESPONDENȚĂ DIN CLUJ
Andrei Trifan    Eduard Nicolae Popa    Cristi Coste   
în Echipa nationala
27/03/2019, 12:57
De ce nu a jucat Săpunaru în meciul cu Feroe! Căpitanul naţionalei a explicat totul în amănunt. EXCLUSIV CORESPONDENȚĂ DIN CLUJ
De ce nu a jucat Săpunaru în meciul cu Feroe şi ce s-a întâmplat în vestiar când a egalat Norvegia!

România a avut în centrul apărării cuplul Moţi – Grigore, de la Ludogoreţ, la partida cu Insulele Feroe. FANATIK a aflat de ce nu a jucat Săpunaru în meciul cu Feroe chiar de la fotbalistul naţionalei. Acesta a dezvăluit şi cum au reacţionat tricolorii în momentul în care Norvegia a egalat Suedia în prelungirile partidei de la Oslo.

De ce nu a jucat Săpunaru în meciul cu Feroe! “M-am accidentat în minutul 60 cu Suedia”

Cristi Săpunaru nu este genul de jucător care să se vaite prea mult. Căpitanul României a tras de el în meciul cu Suedia, atunci când s-a accidentat la spate, şi nu a jucat deloc cu Feroe la decizia selecţionerului Cosmin Contra. Criticat de mulţi pentru că ar fi avut o prestaţie mai puţin convingătoare în faţa nordicilor, Săpunaru a mărturisit că a jucat lovit ultima jumătate de oră şi că ar fi fost dispus să intre accidentat şi cu Feroe dacă meciul avea o miză mai mare.

M-am accidentat prin minutul 60 al meciului cu Suedia. Am avut dureri mari la spate, dar am terminat partida în teren. Zilele pină la meciul cu Feroe am făcut mai multe injecții, dar am decis împreună cu selecționerul să nu forțez. Nu eram sută la sută. Dacă era un adversar mai dificil, probabil că forțam și intram. A ieșit bine și asta e cel mai important”, a declarat Săpunaru pentru FANATIK.

Cristi Săpunaru Suedia România
Cristi Săpunaru este un lider pentru naţionala României. Fundaşul nu s-a ferit niciodată de dueluri, chiar dacă a fost nevoit să bage capul în gheata adversarilor

Nebunie totală la cabine după golul înscris de Norvegia

Fundaşul a vorbit şi despre colegul său Ciprian Tătăruşanu, care a purtat pentru prima dată banderola de căpitan al echipei naţionale. Săpunaru a explicat şi cum au reacţionat jucătorii români în momentul în care Norvegia a marcat pentru 3-3 împotriva Suediei.

Mă bucur pentru Tătă că a fost căpitan. Merită la câte meciuri are la națională. A fost nebunie în vestiar când a egalat Norvegia. Parcă am fi dat noi gol”, a dezvăluit internaţionalul român.

Închide ×