Life

De ce nu a mai apărut Lidia Fecioru de la Adevăruri Ascunse. Cătălina Porumbel a făcut anunţul

De ce nu a mai apărut Lidia Fecioru la Adevăruri Ascunse. Motivul a fost dezvăluit de prezentatoarea Cătălina Porumbel în ediția de astăzi a emisiunii.
27.08.2022 | 20:11
De ce nu a mai aparut Lidia Fecioru de la Adevaruri Ascunse Catalina Porumbel a facut anuntul
De ce nu a mai apărut Lidia Fecioru la Adevăruri Ascunse. Sursa foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea emisiunii Adevăruri Ascunse, difuzată la Antena 3, a explicat de ce a lipsit Lidia Fecioru din ediția difuzată în această seară.

De ce nu a mai apărut Lidia Fecioru la Adevăruri Ascunse

În ediția difuzată sâmbătă seara, Cătălina Porumbel îl are alături doar pe numerologul Mihai Voropchievici.

ADVERTISEMENT

Lidia Fecioru are probleme de sănătate, acesta fiind motivul pentru care nu a putut fi prezentă la Antena 3. Bioenergoterapeutul s-a infectat cu coronavirus, dar este într-o stare bună.

“Astăzi suntem într-o formulă restrânsă. (…) A luat COVID, dar este bine. Îi urăm sănătate Lidiei și o așteptăm alături de noi.”, a anunțat Cătălina Porumbel la Antena 3, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Mihai Voropchievici i-a îndemnat pe telespectatori să se roage pentru ca Lidia Fecioru să se facă bine și să se poată întoarce pe micile ecrane în ediția viitoare a emisiunii.

“Azi ne chinuim să respectăm ceea ce i-am învăţat pe cei de acasă, fără ajutorul Lidiei.

Lidia are nevoie de ajutor și de rugăciunile voastre ca să se facă bine, să fie sănătoasă și să vină la muncă săptămâna viitoare.”, a transmis Mihai Voropchievici.

ADVERTISEMENT

În aprilie 2021, Mihai Voropchievici a lipsit de la Adevăruri Ascunse din cauza aceluiași motiv. Soția numerologului s-a infectat atunci cu coronavirus, iar acesta a fost nevoit să stea în carantină.

Lidia Fecioru, experiență traumatizantă în dragoste

Cu mulți ani în urmă, Lidia Fecioru a trecut printr-o experiență traumatizantă chiar în ziua în care ar fi trebuit să se căsătorească.

ADVERTISEMENT

Bioenergoterapeutul avea doar 18 ani atunci când s-a căsătorit pentru prima dată.

În ziua nunții, aceasta a aflat că era înșelată de cel cu care urma să-i devină soț. Astfel, Lidia Fecioru a decis să-l părăsească imediat pe bărbatul care era cu 10 ani mai în vârstă decât ea.

La momentul respectiv, Lidia Fecioru era însărcinată într-o lună. Amanta fostului soț aștepta și ea un copil cu acesta, după cum a povestit bioenergoterapeutul cu ceva timp în urmă.

“Prima mea relație s-a terminat la o lună după căsătorie! Am plecat în noaptea nunții acasă. Ne-a despărțit o altă femeie, care a venit mai însărcinată ca mine.

A venit și mi-a spus că ea nu vrea să mi-l ia, dar să știu că vor avea un copil. Eu nu sunt zgârcită și i l-am dat.”, a declarat Lidia Fecioru la Acces Direct.

Totul s-a încheiat în liniște deoarece Lidia Fecioru nu a făcut scandal în acel moment.

Ulterior, aceasta a plecat în Ucraina la muncă, dar a revenit în România după un timp. A născut și primul copil, iar mama sa nu a fost de acord, inițial, să-l păstreze.

În cele din urmă, mama Lidiei Fecioru a acceptat copilul, pe care l-a și crescut apoi.

ADVERTISEMENT