News

De ce nu a mai apărut Mircea Badea la Antena 3. Misterul a fost lămurit

25.06.2020 | 08:03
De ce nu a mai aparut Mircea Badea la Antena 3 Misterul a fost lamurit
ADVERTISEMENT

De ce nu a mai apărut Mircea Badea la Antena 3 la emisiunea de miercuri, 23 iunie? Iată o întrebare care a fost pe buzele fanilor acestui format de emisiune.

Misterul a fost lămurit chiar de conducătorul postului de știri de la grupul Intact, Mihai Gâdea.

ADVERTISEMENT

La finalul emisiunii sale, ”Sinteza Zilei”, directorul televiziunii Antena 3 a făcut lumină în ceea ce-l privește pe colegul și bunul său prieten, Mircea Badea.

S-a aflat de ce nu a mai apărut Mircea Badea la Antena 3

În jurul orei 23:30, când se pregătea de tradiționala ”pasă” cu Mircea Badea, Mihai Gâdea și-a amintit că realizatorul ”În Gura Presei” absentează motivat de la pupitrul show-ului său.

ADVERTISEMENT

Se pare că următorii fideli ai acestui post de știri nu-l vor putea urmări pe Mircea Badea în emisiunea sa în aceste zile, dintr-un motiv foarte simplu.

”Doamnelor și domnilor, ultimele minute ale acestei emisiuni. Pur și simplu, am uitat că domnul Mircea Badea și-a luat câteva zile libere”, a afirmat Mihai Gâdea, după ce anterior precizase că va intra ”în legătură cu Mircea Badea”.

ADVERTISEMENT

Imediat, acesta a zâmbit și a spus: ”Foarte frumos că a făcut acest lucru”, iar apoi s-a concentrat pe ceea ce urmează în România joi, 24 iunie:. ”Haideți să vedem pe final ce se întâmplă mâine (n.r joi, 25 iunie)”, a mai spus Mihai Gâdea, precizând ulterior că vor urma „decizii majore la Curtea Constituțională”.

În Gura Presei cu Mircea Badea, una dintre cele mai vechi și populare emisiuni din România

Mircea Badea realizează de ani buni, pe postul Antena 3, o emisiune pamflet de 50 de minute, ”În gura presei”, unde comentează evenimentele din presa cotidiană și știri despre politicieni, oameni de afaceri, artiști, sportivi, jurnaliști.

ADVERTISEMENT

Emisiunea este una dintre cele mai vechi ale postului, dar și cele mai vechi din România, cu o durată de 16 ani. Prima ediția a fost în 13 septembrie 2004.

ADVERTISEMENT