Life

De ce nu a mai apărut Mircea Badea la Antena 3. Unde a fost surprins prezentatorul

Motivul pentru care Mircea Badea nu a mai apărut la Antena 3. Iată unde a fost surprins prezentatorul emisiunii În gura presei.
30.11.2022 | 13:18
De ce nu a mai aparut Mircea Badea la Antena 3 Unde a fost surprins prezentatorul
De ce nu a mai apărut Mircea Badea la TV. Sursa foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Mircea Badea nu a mai apărut seara trecută la Antena 3 CNN, în emisiunea pe care o prezintă de ani de zile. Unde a fost surprins realizatorul TV?

De ce nu a mai apărut Mircea Badea la Antena 3

Prezentatorul TV nu a apărut în emisiunea În gura presei, pe care o moderează la Antena 3 CNN, însă a avut un motiv întemeiat.

ADVERTISEMENT

Postul Antena 1 a aniversat ieri 29 de ani de la prima ediție, motiv pentru care a fost organizată o petrecere de la care nu a lipsit Mircea Badea.

Loredana Groza a susținut un concert la petrecerea postului de televiziune, iar Mircea Badea a postat o imagine cu îndrăgita cântăreață.

ADVERTISEMENT
Mircea Badea și Loredana
Mircea Badea s-a fotografiat alături de Loredana Groza la petrecerea de la Antena 1. Sursa foto: Instagram

Antena 1 este un canal TV privat comercial din România, lansat în 1993 ca televiziune regională care emitea doar în București și în zonele din jurul Capitalei.

Ulterior, în 1998, Antena 1 s-a relansat ca post național de televiziune. În 2012 a devenit al doilea cel mai vizionat canal de televiziune din România, primul fiind Pro TV.

ADVERTISEMENT

Antena 1 și-a schimbat sigla începând cu 31 octombrie 2022. Litera din centrul simbolului a fost modificată, iar deasupra logo-ului de pe ecran apare și “timbrul” Antena, notează dcnews.ro. Au fost modificate și ident-urile programului.

Și postul Antena 3, care face parte din trustul Intact, a suferit schimbări acum câteva luni. Postul a devenit Antena 3 CNN, în urma parteneriatului cu postul TV american.

ADVERTISEMENT

Ce băutură consumă Mircea Badea în cantități uriașe

Mircea Badea a dezvăluit care este băutura pe care o consumă “cu căldarea” de aproximativ trei decenii. Jurnalistul nici nu prea mai bea apă, pe care o consumă doar atunci când face sport.

Prezentatorul de la Antena 3 CNN a spus că este vorba despre energizant. De peste 25 de ani, Mircea Badea consumă această băutură și nu a avut probleme.

Totodată, jurnalistul nu vrea ca oamenii să-i urmeze exemplul, mai ales că unii tineri și-au pierdut viața din cauza consumului excesiv de energizante.

De altfel, partenerul lui Carmen Brumă se miră că încă nu i s-a întâmplat nimic până acum.

“Eu beau căldări de energizante pe zi și mă culc. Eu nu vă spun să faceți ca mine, Doamne ferește! Beau căldări de energizante de peste 25 de ani.

Eu când citesc astfel de știri, mă întreb cum de mai sunt pe planetă.”, a declarat Mircea Badea la Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT
Tags: