Fotbal intern

De ce nu a mai venit Fabbrini la FCSB: „Nicolae, tu câte goluri ai dat în Italia?”

20.11.2018 | 11:59
De ce nu a mai venit Fabbrini la FCSB Nicolae tu cate goluri ai dat in Italia

Diego Fabbrini, unul dintre cei mai cunoscuți jucători care evoluează în Liga 1 Betano la ora actuală, ar fi putut ajunge în vară la FCSB. Roș-albaștrii l-au dorit pe mijlocașul italian înainte ca acesta să ajungă la FC Botoșani.

Totuși, negocierile s-au împotmolit, după ce Nicolae Dică și Mihai Stoica nu au fost convinși de calitățile sale. Conform impresarului Florin Manea, antrenorul de la FCSB a vrut să afle câte goluri a marcat Fabbrini în perioada petrecută în Italia, moment în care Manea i-a răspuns ironic: „Nicolae, tu câte goluri ai dat?”

De ce nu a mai venit Fabbrini la FCSB

“Am spus că va fi printre cei mai buni din Liga 1 și cred că acest lucru se apropie de adevăr. Am avut o discuție cu Steaua pentru el. M-am întâlnit cu MM și Dică. Dică m-a întrebat câte goluri a dat în Italia și eu i-am spus «Nicolae, tu câte goluri ai dat în Italia?»

E o diferență mare între ligi. Ia-l pe Gnohere și du-l în Anglia, nici n-ar apuca să joace. Deja am oferte pentru Fabbrini, există interes din România, am primit oferte din Grecia, din Arabia. și CFR s-a interesat de el, m-a sunat Daniel Stanciu”, a dezvăluit Florin Manea la GSP Live.

A intrat pe lista lui CFR Cluj

Florin Manea spune că la ora actuală are trei oferte pentru Fabbrini, din Grecia, din Arabia Saudită, dar și din Liga 1 Betano, de la CFR Cluj. Daniel Stanciu s-a interesat de serviciile sale și nu exclude varianta unui transfer la iarnă.

În opt partide oficiale disputate pentru FC Botoșani, Diego Fabbrini a marcat un gol și a oferit un assist. Mijlocașul în vârstă de 28 de ani are un CV important, trecând în cariera sa pe la echipe precum Palermo, Udinese, Watford, Birmingham sau Middlesbrough.

Fabbrini și FC Botoșani au meci etapa aceasta cu U Craiova.