Life

De ce nu a participat Irina Fodor la nunta Ginei Pistol. Motivul real are legătură cu o emisiune celebră de la Antena 1

De ce nu a participat Irina Fodor la nunta Ginei Pistol. Motivul real este legat de una dintre emisiunile celebre de la Antena 1.
28.05.2023 | 17:17
De ce nu a participat Irina Fodor la nunta Ginei Pistol Motivul real are legatura cu o emisiune celebra de la Antena 1
De ce nu a participat Irina Fodor la nunta Ginei Pistol cu Smiley. Foto: Irina Fodor / Facebook
ADVERTISEMENT

De ce nu a participat Irina Fodor la nunta Ginei Pistol cu Smiley. Motivul real este legat de o emisiune de la Antena 1.

De ce nu a participat Irina Fodor la nunta Ginei Pistol cu Smiley

Irina Fodor a fost una dintre marile absente de la nunta Ginei Pistol cu Smiley, care a avut loc sâmbătă. Aceasta deja plecase în America pentru începerea filmărilor de la America Express. Ele au coincis cu momentul în care a avut loc căsătoria dintre Gina Pistol și Smiley, așa că nu a putut participa.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor a rămas prezentatoarea de drept a emisiunii America Express după ce Gina Pistol a decis să renunțe la carieră. Aceasta a trebuit să plece înainte de nunta vedetei.

Irina Fodor a mai înlocuit-o pe Gina Pistol și atunci când a avut coronavirus sau când a născut și pentru emisiunea Chefi la cuțite. Între timp, Irina Fodor este acum plecată în America de Sud, unde a început deja Drumul Soarelui.

ADVERTISEMENT

Emisiunea va putea fi văzută în 2024 și printre concurenți sunt personajele celebre și chiar inedite pentru acest concept, cum ar fi Alexia eram și fratele acesteia, copiii Andreei Esca de la Pro TV.

Irina Fodor și concurenții, întâmpinați de un cutremur puternic

Irina Fodor mărturisea că a avut un drum lung până să ajungă în America și deja a avut parte și de un cutremur puternic. Pe acesta l-au resimțit și concurenții.

ADVERTISEMENT

„După trei avioane schimbate și muuulte ore în zbor, am ajuns în Columbia. Prima noapte în Medellin a venit la pachet cu senzații tari, un cutremur de 6,6 grade care mi-a cam zbârlit părul pe ceafă.

A doua zi a adus o premieră pentru mine: primul zbor cu elicopterul deasupra unui peisaj de o frumusețe răpitoare. Asta mi-a cam plăcut. 

ADVERTISEMENT

În concluzie, sezonul 6 se anunță unul plin de adrenalină! Vă mai țin la curent cu locuri frumoase și experiențe periculoase!”, a transmis prezentatoarea de la Antena 1.

ADVERTISEMENT