Life

De ce nu a plătit Adi Mutu pensia alimentară? Mario Mutu, primele declarații despre procesul câștigat de Alexandra Dinu: “Eu nu am făcut rău nimănui”

Mario Mutu face primele declarații pentru FANATIK despre procesul dintre mama lui, Alexandra Dinu și tatăl, Adrian Mutu!
04.10.2022 | 14:48
De ce nu a platit Adi Mutu pensia alimentara Mario Mutu primele declaratii despre procesul castigat de Alexandra Dinu Eu nu am facut rau nimanui
Adi Mutu, sumă cu multe zerouri pentru Alexandra Dinu! Mario Mutu ”Eu nu am făcut rău nimănui niciodată, din punctul ăsta de vedere, al procesului lor”. Colaj Fanatik. Foto: Sportpictures.eu/Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Actrița Alexandra Dinu, mama lui Mario Mutu, a câștigat procesul în care era citat fostul soț, Adrian Mutu. Cei doi au ajuns în fața magistraților din cauza pensiei alimentare pe care fostul jucător de fotbal nu a plătit-o fiului său.

Mario Mutu, prima reacție după ce Alexandra Dinu a câștigat procesul cu Adi Mutu  ”Eu nu am făcut rău nimănui, niciodată”

Fiul lui Adi Mutu face primele declarații, pentru FANATIK, despre procesul dintre Alexandra Dinu și antrenorul de la Rapid. Aceasta are să îi restituie fostei soții suma de 123.254,15 euro și 419,78 lei, pentru pensia alimentară restantă, din toți anii în care actrița s-a ocupat exclusiv de costurile de îngrijire ale fiului lor.

ADVERTISEMENT

Mario Mutu face dezvăluiri, în exclusivitate, și despre starea de sănătate a lui Adrian Mutu, după ce a suferit o operație de urgență. Fiul fostului fotbalist dă din casă și recunoaște că nu are o relație ca majoritatea copiilor cu părinții lor.

După încheierea relației cu Adi Mutu, Alexandra Dinu a fost o persoană discretă cu viața ei amoroasă. Fiul, Mario Mutu, ne spune dacă a fost cineva prezentat în calitate de partener al actriței.

ADVERTISEMENT

Tânărul vorbește deschis și despre bunica sa, cea care îi este ca o mamă și care este prima persoană la care ar apela, dacă ar rămâne fără bani.

Pe Mario Mutu a fost mereu pusă o presiune, având în vedere numele părinților săi, dar, cu toate acestea, el susține că nu s-a simțit niciodată important, cu atât mai puțin celebru.

ADVERTISEMENT

Nu suntem niciunul vedetă aici. Vedetele sunt altundeva! Sunt în America, sunt unde vreți, dar nu sunt în România. Sunt mândru de chestia asta (n.r. că sunt părinții mei) și îi respect, dar nu ajunge pentru mine doar să fiu băiatul cuiva.

Am tot repectul, și toată mândria, și toată iubirea față de ei, maxim, pe viață. Mă mândresc cu chestia asta, dar nu în sensul arogant. Nu mă duc într-un club și zic că intru pentru că sunt băiatul lui Mutu. Chiar dacă, până la urmă, a făcut ceva cu cariera lui, ceva mare mai ales în țara asa, dar și în afară. Și trebuie să îi mențin imaginea. Nu pot să îi murdăresc eu imaginea”, a declarat Mario Mutu, fiul antrenorului de la Rapid, Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

Mario Mutu, față în față cu anii de școală: ”I-am ascultat, nu i-am ascultat”

Mario Mutu a terminat liceul, dar nu a urmat imediat și facultatea. Fiul Alexandrei Dinu ne-a spus că s-a înscris abia anul acesta la facultate pentru că, a simțit el, este important. Adi Mutu și fosta lui soție au dus ceva lupte de lămurire cu Mario, pentru a-l convinge să finalizeze studiile.

M-am înscris la facultate deja. Nu dau detalii. Facultatea este planul B pentru mine. Sunt niște hârtii care îți aduc plusuri. Ai mei normal că mi-au zis să mă duc la școală și m-am și dus la școală. Așa cum orice părinte, să zicem că orice părinte, ar spune chestia asta. I-am ascultat, nu i-am ascultat. Ideea este că s-a terminat cu bine. Și timpul nu-l pierdem. Eu am un tatuaj pe piept cu scris în spaniolă care înseamnă: `Trăiești fără regrete`”, a explicat Mario, pentru FANATIK.

Ce relație are Mario Mutu cu tatăl său și ce spune despre operația suferită de “Briliant”

Fiul lui Adrian Mutu face dezvăluiri, în premieră, despre starea de sănătate a tatălui său, după ce a fost operat de urgență de apendicită. Starea fostului sportiv este din ce în ce mai bună, dar comunicare dintre ei mai poate fi îmbunătățită, spune Mario.

Nu a fost nimic grav. Oricum își revine că a fost și este sportiv și își revine. Din punctul de vedere al sănătății este bine. Din punctul de vedere al relației mele cu el, e bine. Este taică-miu, îl iubesc și sunt mândru de el. Poate nu suntem atât de apropiați cum sunt majoritatea copiilor cu părinții lor. Iubirea este aici”, a mai povestit fiul Alexandrei Dinu, pentru FANATIK.

Mario Mutu, despre procesul câștigat de Alexandra Dinu și poprirea pe cont pusă lui Adi Mutu: ”Niciunul dintre ei nu este ipocrit”

Mario Mutu a făcut prima declarație referitor la procesul dintre mama lui, Alexandra Dinu, și tatăl Adrian Mutu. Pensia alimentară pentru creșterea lui a fost subiectul ”disputei” dintre cei doi, iar suma pe care trebuie să o primescă actrița pentru creșterea lui Mario are ceva zerouri. Întrebat dacă a avut de suferit de pe urma acestui proces, Mario a preferat să fie discret.

Niciunul dintre ei nu este ipocrit. Una este ce se scrie în ziare, alta e ce se întâmplă pe bune. Eu, să fiu sincer, nici nu citesc ziarele, nu mă interesează. Dar în ziare e ceva, viața reală este altceva.

Nu știu! Nu mă interesează. Nu e că nu vreau să zic, dar nu știu. Eu chiar le am pe ale mele. Procese… eu nu am făcut rău nimănui, niciodată, din punctul ăsta de vedere al procesului lor și treburile lor sunt mari. Eu sunt mare, ei sunt mari. Este normal…

Tata are soție frumoasă, copil frumos, frățiorul meu, Tiago. Fiecare cu treburile lui. Ce se întâmplă în ziare, ce scrie lumea, nu mă interesează și nici nu vreau să știu”, a ținut să puncteze Mario Mutu.

Mario Mutu: ”Bunică-mea este ca o mamă pentru mine”

Mario Mutu a fost crescut de Alexandra Dinu după separarea de Adrian Mutu, dar tânărul mai divulgă cine este a doua persoană care i-a fost alături de când era mic și până acum.

Sunt puține persoane în viața mea cărora le dau, nu neapărat valoare, dar atenția mea și timpul meu. Foarte puține și le pot număra pe degete. Pot să vă zic de frații mei, Azrael – de la Golden Boy Society, Arkanian, o avem și pe Mara, creața focoasă, și bunică-mea, care este ca o mamă pentru mine, real vorbind. Și maică-mea este mama, dar și bunică-mea este mama. Ce am numit până acum este familie. Ultima persoană este strict confidențială.

Persoana cea mai sufletistă pe care o știu eu. Trebuie să o cunoști ca să îți dai seama cum este bunica mea de fapt. Este prima persoană la care aș apela: ‘Am rămas fără bani mamaie. Îmi pui și mie 20 -30 de lei?!’ O vizitez, da!”, a mai spus Mario.

Fiul celebrei actrițe vorbește, în premieră, și despre problemele de sănătatea ale mamei Alexandrei Dinu, după un episod fulgerător la birou, incident care îi putea fi fatal.

A avut și ea câteva probleme cu sănătatea. A avut un episod… a leșinat la birou, a dat cu capul, dar și-a revenit și ea. Cădere de calciu. Are mult de lucru. Problemele ei. Fiecare cu problemele lui”, a povestit tânărul.

Mario Mutu, despre cel care i-a luat locul lui Adi Mutu în viața mamei lui

Mario Mutu a răspuns și curiozităților referitoare la viața pe care o duce mama lui pe plan amoros, în România sau peste mări și țări.  Fiul actriței susține că, atâta timp cât ea este fericită, nu contează ce nume poartă bărbatul din viața ei.

Mama stă unde vrea, în principiu. Momentan este în țară, cred. Era în țară, nu știu dacă între timp a plecat. Atâta timp cât este fericită… Nu dau din casă”, a spus, în încheiere, Mario Mutu.

ADVERTISEMENT