Life

De ce nu a publicat Prințul Harry două cărți de memorii, deși avea material suficient: “Nu cred că m-ar ierta vreodată”

Prințul Harry avea material suficient pentru două cărți de memorii , dar a ales să nu publice totul., convins că familia sa nu îl va mai iertavreodată.
14.01.2023 | 23:03
De ce nu a publicat Printul Harry doua carti de memorii desi avea material suficient Nu cred ca mar ierta vreodata
De ce nu a publicat Prințul Harry două cărți de memorii. Sursa foto: Hepta/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Prințul Harry a spus că avea suficient material cât să publice două cărți de memorii, nu una. Cu toate acestea, ducele nu a vrut să dezvăluie tot. Lucrurile sunt deja tensionate între el și Familia Regală, iar alte dezvăluiri ar fi înrăutățit situația.

Motivul pentru care Prințul Harry nu a publicat două cărți de memorii

Fiul cel mic al Regelui Charles a făcut dezvăluiri șocante în cartea despre viața sa în Familia Regală. Unele dintre ele îi vizează pe tatăl și fratele său, dar și pe Camilla și pe Kate Middleton.

ADVERTISEMENT

Soțul lui Meghan Markle a mai explicat că sunt și alte lucruri care s-au petrecut între el și membrii familiei sale, mai ales tatăl și fratele său, însă nu vrea ca lumea să le știe.

Dacă ar spune totul, Harry este convins că cei doi nu-l vor mai putea ierta. Ducele își dorește să comunice cu cei doi și este dispus să-i ierte pentru tot.

ADVERTISEMENT

“Sunt niște lucruri care s-au întâmplat, mai ales între mine și fratele meu, și, într-o măsură și între mine și tatăl meu, pe care nu vreau ca lumea să le știe. Pentru că nu cred că m-ar ierta vreodată.

Totuși, ai putea să spui că nici pentru cele pe care le-am spus deja nu mă vor mai putea ierta. Felul în care văd eu lucrurile este așa – sunt dispus să vă iert pentru tot ce ați făcut și mi-aș dori să vorbiți cu mine în mod normal în loc să spuneți că sunt nebun și paranoic.

ADVERTISEMENT

Să stați cu mine și să avem o conversație reală despre asta pentru că ce îmi doresc este puțină responsabilizare. Și niște scuze pentru soția mea.”, a declarat ducele de Sussex pentru The Daily Telegraph.

Totodată, Harry a precizat că “nu încearcă să prăbușească monarhia”. În schimb, el vrea doar “să-i salveze” pe membrii familiei sale de “ei înșiși”.

ADVERTISEMENT

În carte sunt informații pe care le-a dezvăluit scriitorului cărții “pentru context”. Acestea nu au putut fi, “sub nicio formă”, incluse în conținutul volumului de memorii.

Prințul ar fi avut suficient material pentru încă o carte, după cum a declarat în interviu. Inițial, manuscrisul inițial era de 800 de pagini. Ducele nu și-ar fi putut spune povestea fără a-i menționa în mod direct pe membrii familiei sale.

“Ar fi putut fi două cărți, s-o lăsăm așa”, a mai spus acesta.

Prințul Harry, dezvăluiri șocante în cartea de memorii

Cartea “Rezervă” a apărut în mai multe țări pe 10 ianuarie și s-a vândut deja în milioane de exemplare în toată lumea.

În cadrul unor interviuri pentru două posturi TV, Harry a explicat de ce a decis să-și publice memoriile.

În volum sunt incluse subiecte sensibile din viața prințului și a familiei sale. Printre acestea se numără relația lui Harry cu fratele, dar și cu tatăl său, moartea Prințesei Diana și perioada în care a fost militar în Afghanistan.

Prințul Harry a relatat și despre consumul de substanțe interzise și prima sa experiență sexuală.

Cartea s-a vândut în număr mare și la noi în țară, semn că multe persoane sunt interesate de povestea spusă din perspectiva Prințului Harry.

ADVERTISEMENT