News

De ce nu a purtat Răzvan Ciobanu centura de siguranță! S-a aflat ce problemă medicală avea

01.05.2019 | 10:43
De ce nu a purtat Razvan Ciobanu centura de siguranta Sa aflat ce problema medicala avea

Decesul tulburător al creatorului de modă a lăsat o țară întreagă în șoc, alături de zeci de semne de întrebare cu privire la accidentul violent care i-a pus capăt zilelor. Oamenii legii, la prima vedere, au afirmat faptul că  centura de siguranță i-ar fi putut salva viața. Iulia Albu, fosta colegă de platou și prietenă cu acesta a mărturisit că o problemă medicală îl împiedica.

Care era problema medicală din cauza căreia Răzvan Ciobanu nu putea să poarte centura de siguranță?

Câțiva din cei care îi urmăreau activitatea pe rețelele de socializare au dat vina pe faptul că acesta a ales cu bună știință să nu respecte una din cele mai importante reguli ale unui șofer, anume să poarte centura de siguranță. Iulai Albu a clarificat situația și a mărturisit că nu o purta niciodată din cauza unei probleme medicale care îl făcea să se simtă extrem de incomod.

„Știu că nu purta niciodată centura, este un lucru pe care toţi apropiaţii îl ştim. Îl deranja dintr-un motiv medical”, a spus Iulia Albu, potrivit știrileprotv.ro. Primele teste ale autopsie au indicat că acesta a murit din cauza unei hemoragii interne din urma impactului.

Problema medicală entru care Ciobanu nu purta niciodată centura de siguranță
Problema medicală entru care Ciobanu nu purta niciodată centura de siguranță

„- Nu, el a avut reducere de abdomen”

Răzvan Ciobanu s-a stins din viață într-un accident brutal rutier care nu i-a mai lăsat nicio scăpare. Impactul l-a făcut să moară pe loc. După ce a pierdut controlul volanului, așa cum arată una din ipotezele decesului său, mașina a ricoșat în câțiva copaci, iar mai apoi s-a rostogolit de mai multe ori. Celebrul designer a fost găsit decedat la mai bine de 4 ore  de către proprietarea unei ferme din aproprierea locului în care s-a produs accidentul teribil. Medicii legiști au confirmat că celebrul designer avea șanse să rămână în viață dacă purta centura de siguranță.

„- E clar că dacă o purta avea o şansă.”
„- Nu purta pentru că făcuse liposucție?”
„- Nu, el a avut reducere de abdomen.”
„-Şi îl deranja.”