Sport

De ce nu a respectat Rapid înţelegerea cu FCSB legată de biletele la derby: „Am discutat cu Jandarmeria!“

Victor Angelescu, finanțatorul Rapidului, a explicat motivul pentru care nu s-a mai respectat înțelegerea cu FCSB legată de numărul de bilete pentru meciul din „Giulești”.
20.07.2022 | 09:08
De ce nu a respectat Rapid intelegerea cu FCSB legata de biletele la derby Am discutat cu Jandarmeria
De ce nu a respectat Rapid înţelegerea cu FCSB legată de bilete. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Finanțatorul Rapidului nu crede că cele două galerii se pot compara și nu este de acord cu galeria FCSB-ului care i-a acuzat de lașitate pe giuleșteni.

De ce nu a respectat Rapid înţelegerea cu FCSB legată de bilete

Victor Angelescu a vorbit despre numărul biletelor pe care Rapid le-a dat galeriei FCSB-ului pentru meciul direct, răspunzând acuzațiilor venite din partea rivalilor:

ADVERTISEMENT

„Nu comentez ce a spus galeria FCSB-ului, noi am oferit mai puține bilete din motive de securitate, ar fi fost o problemă mare dacă le dădeam o peluză întreagă, mai ales că scaunele suntem aproape de gazon și am discutat cu Jandarmeria despre acest aspect.

Nu cred că se pot compara galeriile, nu se pune problema să ne fie frică în Giulești, ci pur și simplu sunt motive de securitate care nu ne permit să facem acest lucru.”

ADVERTISEMENT

Președintele giuleștenilor a vorbit și despre situația lui Vojtus, Moise și Belu-Iordache, jucători care s-au accidentat în prima etapă la Cluj, în meciul cu CFR.  „Urmează să facem două transferuri definitive. Minimum o lună vor sta cei doi și Vojtus va sta ceva mai mult, cam două luni. Așa este, Albu e jucătorul Rapidului”, a mai spus Victor Angelescu, la TV DigiSport.

„Rareș Ilie nu a avut niciun impresar!”

„Rareș Ilie nu a avut niciun impresar, a fost alături de el doar tatăl lui și eu am negociat pentru a se face transferul. Nu am vorbit niciodată cu vreun impresar despre el.

ADVERTISEMENT

E meritul lui pentru că a jucat bine și Nice l-a văzut, după care au început negocierile. Nu a fost primul club care l-a urmărit, după care cei de la Nice au luat legătura cu clubul și apoi cu tatăl lui.

Noi am vrut să-l mai ținem încă un an, dar a fost o ofertă bună. Eu cred că e mai bun decât jucătorii menționați, la fel și Nice a crezut acest lucru. Eu cred că a făcut bine să fie reprezentat de tatăl lui.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă e peste Octavian Popescu, dar e peste mulți tineri din România”, a continuat Victor Angelescu vorbind despre transferul lui Rareș Ilie.

„Am declarat deja, cu tot cu bonusuri este peste 5 milioane de euro. Nu sunt o mare parte din sumă, dar tot ce e cu bonusuri trece de suma care s-a vehiculat.

Sunt mai mulți jucători de care ne-am interesat și din străinătate și din campionat.

Noi nu am făcut un meci strălucit, dar nici un meci prost, mi-e greu să-mi dau seama după acest meci. Se putea mai bine, dar totuși am întâlnit campioana.

Vrem să câștigăm cu FCSB, e un derby, vrem să-l câștigăm, chiar dacă avem un lot decimat.

Eu din ce am vorbit cu cei de la Nice, mi s-a spus că îl doresc pe Rareș Ilie pentru prima echipă a lor, nu ca să îl împrumute”, a mai spus Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT