De ce nu a reușit FCSB să-i vândă pe Dennis Man și Florinel Coman: ”Au un preț bine stabilit de proprietar”

Traian Terzian   
în FCSB
16/09/2020, 13:59
De ce nu a reușit FCSB să-i vândă pe Dennis Man și Florinel Coman: ”Au un preț bine stabilit de proprietar”
Fostul agent de jucători Ioan Becali, a explicat de ce FCSB nu a reușit să-i vândă până acum pe Dennis Man și Florinel Coman. Sursă foto: Sport Pictures

Fostul agent de jucători Ioan Becali, a explicat de ce FCSB nu a reușit să-i vândă până acum pe Dennis Man și Florinel Coman.

Cei doi fotbaliști zau avut mai multe oferte în ultimul an, dar finanțatorul Gigi Becali nu a fost mulțumit de ceea ce primea în schimbul lor.

De altfel, latifundiarul din Pipera a spus în nenumărate rânduri că cele două staruri ale sale nu vor pleca decât pe sume cu adevărat mari, el vorbind de 15,20, 30 sau chiar 40 de milioane de euro.

Motivul pentru care nu au fost vânduți Dennis Man și Florinel Coman de la FCSB

”Cred că anul asta nu se vor realiza transferuri spectaculoase în fotbalul românesc. Și-așa doar noi le numim spectaculoase, pentru noi și cele de unul, două milioane sunt spectaculoase în momentul de față”, a declarat Giovanni Becali la Pro X.

”Man și Coman sunt cei mai vandabili din Liga 1, dar problema este că ei au un preț bine stabilit de proprietar. Pandemia asta a contribuit și ea la ne-transferarea acestor jucători. Ei au confirmat în mare parte”, a explicat el motivul pentru care Dennis Man și Florinel Coman nu au fost vânduți de FCSB.

”Au fost oferte de 7, 8, 9 milioane pentru Man și Coman și nu au plecat. Vă dați seama că problema la FCSB este că trebuie să ajungă cât mai departe în grupele Europa League. Și în grupe, dacă vor avea rezultatele pe care le-a avut Clujul…”, a continuat fostul agent.

”Dacă FCSB era în locul CFR-ului, aceste transferuri s-ar fi realizat de mult. Dar așa, așteptăm să treacă această pandemie, așteptăm să intrăm în grupe, să avem rezultatele pe care le-am avut cândva…”, a încheiat Giovanni Becali.

FANATIK a anunțat în exclusivitate la începutul lunii august că ultima ofertă primită pentru FCSB pentru Florinel Coman a fost de la Crystal Palace. Ioan Becali a confirmat interesul englezilor, dar totul a picat după ce Gigi nu a lăsat prețul de transfer mai jos de 15 milioane de euro.

Giovanni Becali a vorbit pentru FANATIK despre transferurile FCSB din perioada imediat următoare. Impresarul consideră că prelungirea perioadei de pandemie a dat peste cap pronosticurile optimiste.


  • (P) Cota BETANO pentru Backa Topola – FCSB: 1,30 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

Închide ×