Life

De ce nu apare Andra niciodată în costum de baie. Adevăratul motiv, explicat de artistă

De ce nu apare Andra niciodată în costum de baie. Adevăratul motiv a fost explicat de artistă, care a spus de ce nu vrea să aibă asemenea imagini.
17.01.2023 | 00:26
De ce nu apare Andra niciodata in costum de baie Adevaratul motiv explicat de artista
De ce nu apare Andra niciodată în costum de baie Foto Facebook
ADVERTISEMENT

De ce nu apare Andra niciodată în costum de baie? Vedeta se ferește să apară în astfel de ipostaze în mediul public, dar abia acum a explicat de ce.

De ce nu apare Andra niciodată în costum de baie

În timp ce multe vedete profită la maximum de sex appealul lor, Andra nu vrea sub nicio formă să aibă asemenea apariții prea sexy.

ADVERTISEMENT

Vedeta spune că nu este pe placul ei să se pozeze în costum de baie și mai ales să posteze asemenea imagini pe rețelele de socializare, unde pot fi văzute de milioane de oameni.

Adevărul motiv pentru care Andra nu vrea să apară în costum de baie a fost dezvăluit abia acum de artistă, care a spus că i se pare un lucru mult prea intim să apară atât de dezgolită în orice context decât cel cu familia, așa că preferă să nu facă acest lucru.

ADVERTISEMENT

Andra, declarații despre motivul pentru care nu apare în costum de baie

Vedeta nici măcar nu are plăcerea de a se fotografia în costum de baie, după cum chiar ea a mărturisit.

„În costum de baie nu am (n.r. fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere sa mă pozez în costum de baie.

ADVERTISEMENT

Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime! Nu ştiu cum o să gândesc peste un an, dar acum nu îmi place”, a spus Andra Măruță.

Același principiu îl respectă Andra și în timpul concertelor sale sau în aparițiile TV, unde se îmbracă mereu elegant și decent, fără să arate prea mult din trupul ei.

ADVERTISEMENT

Nici în videoclipuri Andra nu este prea dezinhibată și alege să păstreze o imagine de feminitate elegantă.

Probabil singurul videoclip în care o putem vedea pe Andra mai golașă decât de obicei este „Vreau sărutarea ta”, alături de Tiger One.

De asemenea, Andra nu este neapărat nici adepta operațiilor estetice, iar vedeta încearcă să își mențină pe cât se poate frumusețea de la mama natură.

Totuși, nu exclude să apeleze la medicul estetician atunci când va simți că este cazul, doar că îi este foarte frică.

ADVERTISEMENT
Tags: