Life

De ce nu apare Dan Negru cu nevasta la televizor: „Trebuie să-ți cunoști limita”

Dan Negru a povestit de ce soția lui, Codruța, se ferește să apară la televizor. Acesta a glumit când a fost întrebat despre acest subiect. Cu ce se ocupă femeia?
31.07.2022 | 14:30
De ce nu apare Dan Negru cu nevasta la televizor Trebuie sati cunosti limita
Dan Negru, împreună cu soția și cei doi copii. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Dan Negru e cunoscut de o țară întreagă, cariera sa în televiziune fiind una notorie. Realizatorul emisiunii „Jocul cuvintelor” de la Kanal D este împlinit și pe plan personal, având o soție minunată și doi copii, Bogdan și Dara.

Dan Negru, despre soția lui: „Ce să facă la televizor?”

Dacă pe el l-a văzut lumea de nenumărate ori, ba la Antena 1, ba, mai nou, la Kanal D, soția acestuia rămâne în continuare în anonimat. De ce?- s-ar întreba unii.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul a explicat care este motivul pentru care soția lui nu a apărut niciodată la televizor. Bănățeanul a declarat că partenera sa de viață nu e din lumea în care se învârte el și că își cunoaște foarte bine limitele.

Codruța, căci așa o cheamă pe soția lui Negru, este de profesie medic stomatolog și se ferește cât poate de atenția publică. Dan chiar a glumit când a fost întrebat de curând de ce nevasta lui nu apare pe micul ecran.

ADVERTISEMENT

„Nevastă-mea nu are treabă cu lumea asta. E stomatolog. Ce să facă la televizor? La emisiuni cu dinți?! Trebuie să-și cunoști limita”, a spus Dan Negru la Wownews.

Bărbatul a dat și câte puțin din casă. Dan Negru a zis că dacă la televiziune se pricepe, când vine vorba de anumite treburi casnice precum gătitul, soția lui are prioritate. Și Dara, fiica sa, este pasionată de bucătărit.

ADVERTISEMENT

Totuși, prezentatorul a ținut să spună că știe și el să facă ouă și ceai, dacă nimerește din întâmplare prin bucătărie.

Prezentatorul nu se pricepe la gătit: „Mai bine nu mănânc”

„Decât să-mi fac, mai bine nu mănânc. E un trend. Sunt pasionat de trend-ul ăsta, al bucătarilor. Dacă aș lua-o de la capăt, n-aș zice că aș fi înnebunit să mă fac bucătar.

ADVERTISEMENT

Am un respect maxim pentru orice meserie, dar vin dintr-o generație în care, dacă eu i-aș spune lui tata că vreau să mă fac bucătar, n-ar fi fost fericit tata.

Eu nu cred că bucătarul înseamnă ăla care stă la televizor și se preface. Cred că bucătarul e ăla, săracul, care stă în restaurante, care face ciorba de fasole”, a completat Dan Negru.

ADVERTISEMENT