Life

”De ce nu arată voturile? Rușine!”. Fanii Survivor România au pus la zid producătorii emisiunii după eliminarea Ștefaniei

Telespectatorii show-ului Survivor România, revoltați după ce Ștefania a ieșit din concurs. Ce spun despre voturi și producători.
17.05.2023 | 18:59
De ce nu arata voturile Rusine Fanii Survivor Romania au pus la zid producatorii emisiunii dupa eliminarea Stefaniei
Telespectatorii show-ului Survivor România, revoltați după ce Ștefania a ieșit din concurs. Ce spun despre voturi și producători. Sursa foto: Survivor România
ADVERTISEMENT

“De ce nu arată voturile? Rușine!”. Fanii competiției din Republica Dominicană au pus la zid producătorii emisiunii după eliminarea Ștefaniei Stănilă. Oamenii sunt de părere că jocurile sunt făcute dinainte.

Telespectatorii show-ului Survivor România, revoltați după ce Ștefania a ieșit din concurs. Ce spun despre voturi și producători

Telespectatorii show-ului Survivor România sunt extrem de revoltați după ce Ștefania a ieșit din concurs, fiind nominalizată în Consiliu alături de Andrei Krișan și Alexandra Ciomag. Internauții nu cred că voturile sunt corecte.

ADVERTISEMENT

Oamenii le cer producătorilor de la Pro TV să afișeze pe ecran statistica care arată mesajele și susținerile primite de fiecare concurent în parte. Foarte mulți cred că reality show-ul are cărțile făcute de multă vreme.

Fanii susțin că reality show-ul moderat de Daniel Pavel este corupt și nu cred că accidentarea suferită de participantă este atât de gravă încât să nu mai poată continua. Mulți o vedeau ajungând până în marea finală.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că este adevărat. Să înțeleg că pleacă Ștefania, sincer o credeam câștigătoarea concursului. Rușine, să arate voturile să vedem dacă este adevărat”, „Foarte trist. M-au dezamăgit din toate punctele de vedere, rușine Pro TV”.

„Rușine staff. Rușine Pro TV. Vă bați joc de banii noștri”, „De ce nu arată voturile și numele”, „Șmecheriile Pro TV-ului. De aia nu mai au audiență”, „Mare nedreptate. Banii vorbesc, îmi pare rău Ștefi”.

ADVERTISEMENT

„Făcătură”, sunt o parte din mesajele fanilor de pe una dintre paginile de Facebook, unde sunt susținuți concurenții de la Survivor România 2023, după ce Ștefania Stănilă a fost eliminată și a plecat din jungla dominicană.

Survivor România 2023, un show real sau regizat?

Survivor România este o emisiune controversată, care de-a lungul timpului a iscat numeroase discuții. Cei din fața micilor ecrane sunt de părere că nu este un show real în totalitate și că multe evenimente sunt regizate.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, foștii concurenți susțin că reality show-ul de la Pro TV nu este unul măsluit de producători. Unul dintre aceștia a declarat că fanii votează în cursul zilei de vineri, ceea ce înseamnă că numărătoarea este știută din timp de producători.

ADVERTISEMENT