Life

De ce nu are Lidia Fecioru un partener de viață? Răspunsul surprinzător pe care l-a dat: „L-aș văduvi de toată atenția”

Lidia Fecioru a oferit o serie de noi sfaturi de viață în cea mai nouă apariție a sa, dezvăluind care e motivul pentru care nu există un bărbat în viața ei.
28.01.2023 | 16:50
De ce nu are Lidia Fecioru un partener de viata Raspunsul surprinzator pe care la dat Las vaduvi de toata atentia
Lidia Fecioru, în emisiunea „Fiță cu Adiță”. Foto: YouTube
ADVERTISEMENT

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit pentru prima oară pe șleau despre motivul pentru care nu acceptă niciun bărbat în viața ei. Devenită cunoscută pentru pildele și leacurile sale băbești, basarabeanca a oferit un răspuns uluitor când a fost întrebată în cadrul unei emisiuni de pe YouTube dacă are sau nu pe cineva.

Lidia Fecioru, invitată la „Fiță cu Adiță”. De ce nu e cu niciun bărbat: „Mi-ar strica armonia în care trăiesc”

Lidia Fecioru a abordat mai multe subiecte în show-ul „Fiță cu Adiță” de pe canalul The Xclusive. Printre temele puse pe masă au fost multe legate de suflet, Fecioru oferind o serie de sfaturi pentru oamenii care sunt necăjiți, care nu știu cum să treacă de o supărare sau ce ar trebui să facă atunci când se tem de un eșec fie profesional, fie personal.

ADVERTISEMENT

„Îmi dau seama că ar fi ceva în plus care mi-ar strica armonia în care trăiesc. Îmi doresc să mă bucur atât de mult de nepoți că n-aș mai avea timp pentru o persoană. Și atunci eu l-aș văduvi de toată atenția. Nu că nu mi-aș dori, dar nici n-aș vrea să îmi bat joc de un suflet, de un om și atunci nu mă interesează”, a declarat Lidia Fecioru în emisiunea „Fiță cu Adiță”.

Apoi, Adiță i-a spus Lidiei că recent a avut un of, că nu i-au ieșit anumite planuri, în sensul că a picat o filmare, iar terapeuta l-a lăsat mască: „Tu știi că fiecare avion care s-a prăbușit a avut unii oameni care au întârziat la aeroport? Și au fost supraviețuitorii”.

ADVERTISEMENT

„Cine are milă, de milă ajunge”

Lidia a mai spus, printre altele, că dacă ar fi să ia viața de la zero ar face anumite lucruri altfel. Vedeta a spus că nu ar mai fi la fel de credulă și ar renunța la sentimentul de milă. Preferă să îi spună compasiune, căci „cine are milă, de milă ajunge”.

În acest sens, Lidia a dat un exemplu personal. Vorbind cu părintele Ciprian, acesta a rugat-o pe Lidia să o ajute pe o femeie să își găsească un loc de muncă. Terapeuta l-a întrebat pe preot ce știe femeia să facă pentru a-și da seama la ce uși să bată.

ADVERTISEMENT

Acesta i-a zis că respectiva doamnă a fost 10 ani directoare într-o corporație. Atât i-a trebuit Lidiei să audă: „Zic, părinte, o să par rea acuma. Când 10 ani ești director undeva, înseamnă că ai urcat pe niște scări. Pe câtă lume ai ajutat să urce pe scările alea ca să aibă cine te ajuta acum? Înseamnă că nu ai dat bună ziua nimănui. Înseamnă că nu ți-ai făcut un prieten. Dacă n-ai pe nimeni să te ajute, e o problemă!”.