Life

De ce nu are Rocsana Marcu iubit și ce caută la un bărbat pe care să nu îl dea afară din casă: ”Abia am timp pentru mine”

Rocsana Marcu a renunțat la România și s-a stabilit în Anglia, acolo unde vinde case, se ocupă de familie, dar, spune ea, nu are timp de o relație cu un bărbat.
07.08.2022 | 21:40
De ce nu are Rocsana Marcu iubit si ce cauta la un barbat pe care sa nu il dea afara din casa Abia am timp pentru  mine
Rocsana Marcu este singură, fericită și extrem de ocupată în Anglia / Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

După ani la rândul în care a fost una dintre cele mai curtate prezentatoare Tv din România, Rocsana Marcu a renunțat la mirajul televiziunii și s-a mutat în Anglia alături de cele două fiice ale sale. Iar acolo, așa cum recunoaște chiar vedeta TV, se descurcă binișor din vânzarea de case.

Rocsana Marcu, despre iubiți: ”Să nu fie genul de bărbat al treilea copil în familie”

După mai multe experiențe amoroase eșuate, și rămasă să crească singură două fetițe minunate, Rocsana Marcu s-a lămurit, într-un final, ce își dorește de la un bărbat pe care să îl numească iubit și partener de viață.

ADVERTISEMENT

Iar pretențiile pe care le are nu sunt deloc simplu de îndeplinit. Motiv pentru care, recunoaște Rocsana Marcu, preferă să stea singură și să nu mai fie văzută în compania unui bărbat. E adevărat, explică fosta prezentatoare TV, oricum nu prea ar avea timpul necesar pentru a-l răsfăța pe un bărbat.

”Da, nu m-ai mai văzut, e adevărat, dar nu e o problemă asta. Pentru că  stăteam și mă gândeam dacă  aș avea o relație nu așa putea să mă ocup de ea, pe cuvânt! Doar să nu fie genul de bărbat al treilea copil în familie, la modul ăsta cum sunt mulți dintre ei!

ADVERTISEMENT

Dar îți spun sincer, îmi este foarte bine așa pentru că sunt extrem de ocupată, abia am timp pentru  mine și pentru copii adică pentru noi trei, pentru familia noastră, și îi mulțumesc lui Dumnezeu că  suntem ok, nu ne lipsește absolut nimic, iar dacă va fi să apară vreodată și respectivul, Doamne ajută, e bine venit, important e să se potrivească în peisajul nostru!”, spune Rocsana Marcu pentru Ciao.

Rocsana Marcu are o adevărată strategie pentru a face bani

În altă ordine de idei, atunci când vine vorba de afaceri, Rocsana Marcu se descurcă admirabil. Doar că, pentru a ajunge în situația de a face banii necesari pentru un trai care să asigure ei și fetelor sale tot ce au nevoie, a avut de făcut câteva sacrifici și să pună la punct o strategie serioasă.

ADVERTISEMENT

”Nu pot spune că fac eforturi fizice foarte mari. În schimb, psihice da. Pentru că aici e foarte mare concurența, în special în domeniul imobiliar. Și dacă nu ești atent o secundă, ești mâncat de ceilalți agenți sau de celelalte agenții și tocmai de aceea eu am abordat o altă strategie.

De fiecare dată când am eu o casă de vânzare, am mulți agenți cu care lucrez, ei mă sună, împart comisionul cu ei, le dau chiar jumătate din  comisionul pe care îl iau eu, ceea ce este extraordinar pentru ei.

ADVERTISEMENT

La fel și în cazul meu. Dacă ei au o proprietate la vânzare, eu vin cu clientul, împărțim comisionul și  uite așa suntem cu toții fericiți”, a mai precizat Rocsana Marcu pentru sursa citată.

Rocasana Marcu s-a mutat în Anglia pentru fetițele sale

Rocsana Marcu a mărturisit pentru FANATIK că a decis să emigreze în Anglia și să renunțe la România pentru a fi sigură că fetițele ei vor avea tot ce au nevoie pentru o viață mai bună.

”Ca să fiu sinceră, am făcut totul pentru fetițele mele. Ele au mai fost la Londra, le-a plăcut enorm și chiar ele au insistat să ne mutăm acolo. Am avut o mulțime de emoții cu adaptarea, cu limba, cu școala, dar, din fericire, nu au fost niciun fel de probleme (…)

În Anglia, o țară normală, sunt mult mai multe șanse pentru copii, de dezvoltare a lor, de cariere viitoare, sistemul e funcțional, lucrurile sunt așa cum trebuie”, ne spunea Rocsana Marcu care ne preciza, acum un an, că este singură și fericită.

ADVERTISEMENT