Life

De ce nu au rezistat relațiile lui Mihai Trăistariu. Dezvăluirile inedite ale artistului: „Îmi spuneau tati”

Mihai Trăistariu a dezvăluit motivul pentru care relațiile sale nu au rezistat. Artistul își dorește o familie, însă nu vrea să se mai grăbească și să aleagă greșit.
08.08.2022 | 15:08
De ce nu au rezistat relatiile lui Mihai Traistariu Dezvaluirile inedite ale artistului Imi spuneau tati
Mihai Trăistariu a spus motivul pentru care nu i-au rezistat relațiile. Foto: captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu se consideră un familist convins, însă, în prezent, nu are o relație. Artistul este singur de mai mult timp și spune că așa are de gând să rămână până când va găsi persoana potrivită.

De nu au rezistat relațiile lui Mihai Trăistariu? Dezvăluirile făcute de artist

Mihai Trăistariu a dezvăluit că de anul trecut, din luna decembrie, nu mai are o relație. Artistul a hotărât să rămână singur pentru o perioadă mai mare de timp.

ADVERTISEMENT

În plus, cântărețul a spus că nu a avut prea mult succes în plan amoros. Totuși, consideră că una din cauzele pentru care s-a întâmplat acest lucru, este că întotdeauna a fost atras de femei mult mai tinere decât el.

„Din decembrie, anul trecut, sunt singur. M-am învățat așa, deși postările mele erau de genul, ‘Unde ești iubire? Te caut’.

ADVERTISEMENT

Eu voiam, m-am și logodit prin 2009. Am vrut tot felul de lucruri, dar nu prea țin relațiile la mine. Poate că diferența de vârstă era…Că aici era o greșeală, că îmi alegeam fete de 20 de ani și eu am 40. Tot timpul îmi spuneau ‘tati’, făceam glumițe de genul ăsta.

Eu merg în blugi, sunt tot așa…Barba albă mai trădează”, a spus Mihai Trăistariu pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Ce criterii trebuie să îndeplinească femeia care vrea să-i devină parteneră a lui Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu susține pentru a-și întemeia o familie, are nevoie de o iubită alături de care să evolueze. Mai mult, aceasta ar trebui să aibă propria afacere sau să ocupe o funcție importantă într-o companie.

„Trebuie să îmi găsesc o fată liniștită, cu un business propriu. Poate i-l fac chiar eu și i-l dau să se ocupe. Sau poate deja lucrează undeva ca lumea, poate directoare de bancă. Nu știu, găsesc eu ceva bun”, a declarat Mihai Trăistariu.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Mihai Trăistariu are planuri mărețe. Vrea să scape de ratele de la bancă și să-și construiască propria casă. În prezent, locuiește într-un apartament dintr-un bloc de turiști, dar a afirmat că acest lucru îl obosește.

„M-am obișnuit un pic așa. Vreau puțin să stau. Acum vreau să scap de ratele de la bancă. Vreau să mă liniștesc. Nu mai simt nevoia aia încordată să-mi fac o relație acum. În anii trecuți eram foarte grăbit. Eu sunt cu copiii. Noi suntem patru frați. La maică-mea au fost 15 frați, la taică-miu 10 frați.

Eu sunt familist de fel și vreau mulți copii. Am făcut niște declarații că vreau șapte copii. Îi vreau în continuare, dar dacă nu găsesc femeia potrivită. Nu mă mai grăbesc.

Vreau să-mi fac casă pe pământ, tot în jurul Constanței, la pădure. Eu stau la bloc, la Mamaia Nord, și e gălăgie. Stau într-un bloc de turiști. Ce e acolo noaptea, până la 3, gălăgie, bombardamente…Eu vreau liniște, am nevoie să mă odihnesc noaptea.

Vreau să-mi cumpăr un teren, probabil la anul, și să-mi fac o casă cu piscină, să stau eu în curtea mea, în liniște, numai cu copaci”, a susținut artistul.

 

ADVERTISEMENT