Life

De ce nu au vrut Claudia Puican și Armin Nicoară dar la nuntă: “Ne-a fost rușine”

Claudia Puican a explicat de ce ea și Armin Nicoară nu au vrut dar la nuntă. Nu toți invitații au ținut cont de acest lucru.
08.10.2022 | 16:06
De ce nu au vrut Claudia Puican si Armin Nicoara dar la nunta Nea fost rusine
Claudia Puican și Armin Nicoară nu au vrut dar la nuntă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Claudia Puican și Armin Nicoară nu au vrut dar la nuntă și au explicat motivul pentru care au luat această decizie. Cei doi s-au căsătorit recent la Timișoara.

Claudia Puican și Armin Nicoară nu au vrut dar la nuntă. De ce au pus această condiție

Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit recent civil și religios, iar petrecerea a fost una restrânsă. Toată lumea s-a distrat pe cinste la eveniment.

ADVERTISEMENT

Claudia Puican și Armin Nicoară au avut o cerință fermă la cel mai important eveniment din viața lor. Aceștia au cerut să nu primească dar la nuntă. Invitații au fost surprinși de această condiție.

Nu toți invitații au ținut cont de cerința impusă de miri. Unii nu au plecat fără să lase o atenție, deși cei doi au spus clar că nu-și doresc nimic.

ADVERTISEMENT

Claudia Puican a explicat motivul pentru care nu și-au dorit dar la nuntă. Cei doi au ținut să se cunune în fața lui Dumnezeu, iar petrecerea au organizat-o “pentru sufletul lor”.

“Dacă tot nu am făcut nunta mare, nu am avut pretenția să punem în fața mesei prezidențiale, cum se pune de obicei, în fața mirilor, cutia pentru plicuri.

ADVERTISEMENT

Noi nu am făcut asta, iar toți invitații când să plece acasă au venit mai întâi la noi să întrebe de cutie și plicuri.

Nouă ne-a fost rușine cumva să cerem dar la petrecerea asta, a fost pentru sufletul nostru.”, a declarat Claudia Puican pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

La acest eveniment au fost aproximativ 200 de persoane. Unii dintre invitați au venit cu plicurile de acasă, în timp ce ații le-au cerut ospătarilor.

“Până la urmă au găsit ei, unii au venit cu plicurile de acasă gata pregătite, unii au cerut la ospătari, dar noi nu am scos cutia în fața mesei nicidecum.

Au dat plicuri lui fratele lui Armin, mamei lui, câteva și mie. Noi am refuzat, dar până la urmă nu aveam ce să facem, a trebuit să le luăm, că ne certam cu oamenii.

Au fost destule cheltuieli.”, a mai explicat interpreta.

Cei doi vor organiza o petrecere și la anul

Claudia Puican și Armin Nicoară vor organiza o petrecere de nuntă mult mai mare în 2023. La eveniment vor fi invitate și mai multe persoane.

Din moment ce petrecerea va fi una mare, este nevoie de o organizare foarte bună. Cei doi soți stabilesc detaliile pentru eveniment încă de acum.

“O să urmeze nunta cea mare anul viitor. Am făcut acum cununia religioasă, iar anul viitor, având în vedere că foarte mulți dintre prietenii noștri ne-au dat mesaj că de ce nu i-am invitat, să avem timp pentru organizare.

Fiind un eveniment atât de mare este nevoie de o organizarea foarte detaliată, începând de la aranjamente florale, muzică, sală, rochii și tot felul.”, a mai declarat Claudia Puican pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT