News

De ce nu bagă bani Bill Gates în Bitcoin! Răspuns halucinant al miliardarului

27.02.2021 | 12:26
De ce nu baga bani Bill Gates in Bitcoin Raspuns halucinant al miliardarului
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune de ce nu bagă bani Bill Gates în Bitcoin! Fondatorul Microsoft a ținut să transmită că nu a investit nici măcar un dolar în moneda virtuală și nici nu are de gând să o facă.

“Bitcoin nu este pentru mine”, a declarat Bill Gates. De altfel, miliardarul a lăsat pe toată lumea cu gura căscată când a continuat să vorbească despre Bitcoin.

ADVERTISEMENT

Acesta a spus că preferă să investească în companii care lansează produse revoluţionare, precum cele care au dezvoltat vaccinul împotriva malariei.

De ce nu investește Bill Gates în Bitcoin!

Mai mult de atât, Bill Gates a precizat că nu obişnuieşte să îşi aleagă punctele de investiţie în funcţie de valoarea pe care o au în piaţă.

ADVERTISEMENT

“Dacă ai mai puţini bani decât Elon Musk, ar trebui să ai grijă unde îţi investeşti banii. Elon are o avere impresionantă şi este un antreprenor sofisticat, deci nu cred că investiţiile sale în Bictoin vor avea de suferit”, a afirmat Bill Gates.

Vă reamintim că valoarea Bitcoin-ului a crescut cu aproape 50% după ce Tesla a investit 1.5 miliarde de dolari în această monedă.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima oară când Bill Gates se arată sceptic în privința acesteo monede virutale. De-a lungul timpului, acesta a mai spus că preferă să cumpere şi să vândă imediat ce piaţa creşte, dar că nu ar investi pe termen lung în așa ceva.

Miliardarul Elon Musk a afirmat că preţurile bitcoin şi ethereum par mari, în condiţiile în care criptomonedele au atins niveluri record, iar bitcoin a depăşit pragul unei capitalizări de 1.000 de miliarde de dolari.

ADVERTISEMENT

Directorul general al Tesla, ale cărui tweeturi recente au alimentat creşterea bitcoin, a făcut remarca pe Twitter, răspunzând unui utilizator care a afirmat că aurul este mai bun dect bitcoin şi banii convenţionali.

Musk, care a remarcat în această săptămână că a considerat că perspectiva de a deţine bitcoin ca fiind aventuroasă pentru o companie membră a indicelui S&P 500, a afirmat în tweet: „Banii sunt doar date care ne permit să evităm inconvenientul barterului. Acestea fiind spuse, preţurile BTC & ETH par mari lol”.

Musk, un susţinător fervent al monedelor digitale, a apărat achiziţia recentă de bitcoin, în valoare de 1,5 miliarde de dolari, care a amplificat interesul firmelor mari pentru această criptomonedă.

ADVERTISEMENT