News

De ce nu bea niciodată alcool Donald Trump! Președintele SUA, marcat pe viață de eveniment

07.01.2021 | 14:54
De ce nu bea niciodata alcool Donald Trump Presedintele SUA marcat pe viata de eveniment
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune secretul pentru care încă președintele SUA, Donald Trump nu bea niciodată alcool! Astfel, miliardarul ascunde o adevărată dramă în trecutul său, una care avea să-i schimbe definitiv întreg restul vieții. 

Născut în 1946, în cartierul Jamaica din districtul Queens, New York, Donald Trump a fost al patrulea copil al soților Fred și Mary. Aceștia au avut nu mai puțin de cinci moștenitori, trei băieți și două fete.

ADVERTISEMENT

Puțină lume știe însă că fratele mai mare al lui Donald, Fred Junior, născut cu 8 ani înaintea lui, a murit în 1981, la vârsta de doar 43 de ani.

Motivul pentru care Donald Trump nu bea niciodată alcool

Tocmai acest eveniment avea să-l marcheze pe Donald Trump și să-i ofere o nouă perspectivă în viață. Fred Jr a încetat din viață din cauza alcoolismului, fapt care l-a făcut pe actualul președinte al americanilor să evite să încerce vreodată consumul de alcool sau să fumeze.

ADVERTISEMENT

Interesant este că fratele lui Donald Trump avea un viitor frumos în față. Acesta absolvise Școala St. Paul, o unitate de învățământ de elită. Au existat însă câteva controverse, mai ales că, în același an, tatăl său, Fred Sr., a donat bani pentru ca terenurile de joc ale școlii să fie refăcute.

Familia Trump. Sursa foto – facebook

Fred Jr. a participat la Universitatea Lehigh și s-a alăturat unei fraternități istorice evreiești, Sigma Alpha Mu, chiar dacă nu era evreu. Avea să devină chiar președinte al frăției și a absolvit un master în afaceri. A intrat, în cele din urmă, în Garda Națională Aeriană ca locotenent secundar.

ADVERTISEMENT

Fred Sr. își dorea ca fiul său cel mare să fie „invulnerabil”, astfel încât să poată prelua compania „E. Trump &Son” , dar acesta era fix opusul în ceea ce privește personalitatea. Câțiva ani mai târziu, cei doi au ajuns să lucreze împreună, însă conflictul a izbucnit destul de repede.

Cum a devenit alcoolic fratele lui Donald Trump

Fred Jr. a părăsit firma pentru a-și urmări visul de a fi pilot, fiind rapid acceptat la Trans World Airlines, ceea ce a creat o nouă tensiune cu tatăl său.  De altfel, fiica lui Fred Jr., Mary L. Trump  a spus că bunicul ei „l-a demontat devalorizând și degradând fiecare aspect al personalității sale”.

ADVERTISEMENT

Atât el, cât și Donald l-au batjocorit pentru decizia sa de a deveni pilot de linie aeriană, comparând lucrul acesta cu simpla conducere a unui autobuz. După o serie de incidente domestice, Fred Jr a rămas fără serviciu. Când alcoolismul l-a împiedicat să continue ca pilot, acesta s-a întors în compania tatălui.

Sursa foto – facebook

La data de 26 septembrie 1981, Fred Jr a murit din cauza unui atac de cord cauzat de alcoolism și țigări. A fost momentul care avea să-i schimbe definitiv viața lui Donald Trump.

Acesta și-a exprimat ulterior regretul pentru modul în care l-a tratat pe Fred Jr. Actualul președinte al SUA a transmis că ceea ce s-a întâmplat cu fratele său a avut un impact uriaș asupra traiectoriei pe care el a avut-o în afaceri și viață.

Ce spunea Donald Trump despre moartea fratelui său

„Era atât de frumos și am văzut ce i-a făcut alcoolul chiar fizic … și asta a avut un impact asupra mea”, a adăugat Donald Trump despre fratele său.

Sursa foto – facebook

De altfel, un raport medical realizat de către medicul lui Donald Trump, Dr. Harold Borstein, a arătat că tensiunea arterială a încă șefului de stat, precum și funcția ficatului și tiroidei sunt în limite normale, acestea nefiind deloc afectate de un eventual consum de alcool.

Mai mult de atât, Trump a declarat că el nu a fumat niciodată țigări sau marijuana și nici nu a abuzat de alte medicamente.

ADVERTISEMENT
Tags: