Fotbal intern

De ce nu este favorită FCSB în derby-ul cu Dinamo: ”Atmosfera la echipă este foarte proastă”

30.09.2020 | 14:44
De ce nu este favorita FCSB in derbyul cu Dinamo Atmosfera la echipa este foarte proasta
ADVERTISEMENT

Fostul președinte de imagine al clubului FCSB, Helmuth Duckadam, explică de ce nu îi vede pe ”roș-albaștri” favoriți în meciul cu Dinamo București.

”Derby de România” se va disputa sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 21:00, iar întâlnirea va putea avea loc pe Arena Națională, după ce Primăria Capitalei a refăcut gazonul.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că antrenorul Toni Petrea a primit vești bune înaintea întâlnirii cu Dinamo, jucătorii Ionuț Vână și Alexandru Buziuc fiind testați negativ.

Dinamo e văzută favorită în derby-ul cu FCSB

Cei doi se adaugă celor care au revenit la antrenamente înainte de meciul cu Poli Iași,  anunțați exclusiv de site-ul nostru. Este vorba despre căpitanul Florin Tănase, Darius Olaru, Andrei Miron, Ovidiu Popescu, Sergiu Buș și portarul Andrei Vlad.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, fostul președinte de onoare al clubului FCSB, Helmuth Duckadam, consideră că Dinamo este favorită în derby și asta din cauza situației tensionate din cadrul lotului ”roș-albaștrilor”.

”Atmosfera este foarte proastă și în sânul echipei și în jurul echipei și se vede asta și din declarații. Uitați, nici nu au venit bine jucătorii de la Hermannstat si deja vor să se întoarcă. De ce? Pentru că nu le convine această atmosferă care este acum la FCSB”, a spus Duckadam la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

”Cele două înfrângeri în campionat și ratarea calificării în Europa spun totul. În plus, s-a văzut și în gestul lui Olaru. MM Stoica a greșit pentru că jucătorul nu are nicio scuză pentru ce a făcut”, a continuat Duckadam.

”Să faci asemena gest…., e clar că ceva se întâmplă acolo și e limpede că nu e deloc de bine. De aceea, eu o văd pe Dinamo favorită”, a încheiat Helmuth Duckadam.

ADVERTISEMENT

După ce au fost aduși de către Gigi Becali special pentru meciul din Europa League, cu Slovan Liberec, David Caiado și Goran Karanovic vor să revină la FC Hermannstadt. Ambii fotbaliști ai Sibiului au ajuns la FCSB, iar înțelegerea care trebuia să fie doar un împrumut, s-a transformat până la urmă într-un transfer definitiv, așa cum a anunțat FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 3,00 este cota pentru „oaspeții câștigă prima repriză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT