Ăsta e motivul REAL pentru care Gigi nu e lăsat afară!

Răzvan Scarlat   
în Stiri sportive
28/02/2014, 10:56
Ăsta e motivul REAL pentru care Gigi nu e lăsat afară!

Gigi Becali nu se află în situaţia de a alege, fără restricţii, o clinică din străinătate pentru a se opera de hernie de disc. Acesta este unul dintre argumentele magistraţilor care au refuzat să întrerupă pedeapsa latifundiarului din Pipera. În motivarea deciziei, judecătorii afirmă că patronul Stelei nu poate beneficia de acelaşi tratament ca o persoană liberă, anunţă România TV.

Magistraţii au dat motivarea deciziei la refuzul cererii de întrerupere a pedepsei, pe motive medicale, formulate de Gigi Becali. Aceştia explică faptul că patronul Stelei nu poate cere să facă operaţia în străinătate şi nu poate alege clinica.

“Condiţia posibilităţii de efectuare a acestei operaţii sub pază permanentă a fost evaluată pozitiv de către medicii legişti în cadrul expertizei medico legale. Petentul nu se află în situaţia de a alege, fără restricţii, o clinică situată în afara graniţelor statului, avînd obligaţia de a se supune exigenţelor normelor carcerale stabilite prin lege”, scriu magistraţii în motivarea deciziei prin care au refuzat întreruperea pedepsei.

Avocatul lui Gigi Becali, Maria Vasii, are însă o altă explicaţie. “I s-a respins cererea ca nu cumva să beneficieze de un drept de care nu ar beneficia celelalte persoane condamnate. Dînsului i se refuză accesul la asistenţă medicală adevcvată, ca atît timp cît este încarcerat să nu viseze la un tratament la fel ca o persoană liberă”, a declarat avocatul patronul Stelei.

Zilele trecute Gigi Becali a avut din nou dureri mari şi a fost transferat de la Penitenciarul Poarta Albă la Spitalul de Urgenţă din Constanţa, unde a stat sub supraveghere medicală o oră şi jumătate.

 

 

 

Închide ×