Life

De ce nu îi arată Smiley şi Gina Pistol chipul micuţei Josephine: “Decizia este deja luată”

20.04.2021 | 15:12
De ce nu ii arata Smiley si Gina Pistol chipul micutei Josephine Decizia este deja luata
ADVERTISEMENT

Smiley şi Gina Pistol au devenit părinţi de o lună şi jumătate, iar micuţa Josephine este încă ţinută departe de ochii curioşilor. FANATIK a aflat de ce evită artistul şi prezentatoarea TV să o afişeze în mediul online şi ce planuri au în privinţa expunerii fetiţei.

Bucurie, împlinire şi multă iubire – de asta au parte Gina Pistol şi Smiley de când Josephine a apărut în viaţa lor. Prezentatoarea TV şi artistul nu se mai satură să o privească pe cea mică şi, în timp ce Smiley se poate înscrie liniştit la un concurs de scos aerul din stomăcelul bebeluşilor – atât de bine se pricepe la această nouă îndeletnicire-, Gina Pistol a devenit maestră în schimbatul scutecelor şi a depăşit perioada dificilă, de început, a alăptatului.

ADVERTISEMENT

Momentele unice trăite de cei trei între pereţii casei au decis să le păstreze pentru ei. Cel puţin, deocamdată, nu au primit foarte multe vizite şi preferă, ca în micile discuţii cu urmăritorii de pe social media, să strecoare doar mici detalii despre micuţa Josephine.

De ce nu-i arată Smiley şi Gina Pistol faţa micuţei Josephine

Conform surselor noastre, Smiley şi Gina Pistol înţeleg curiozitatea celor care le urmăresc activitatea, însă au ales să nu-şi expună încă fetiţa.

ADVERTISEMENT

Motivele sunt de natură personală, dar au cântărit mult şi comentariile acide pe care prezentatoarea Chefi la cuţite le-a primit în momentul în care şi-a deschis sufletul şi a povestit, pe Instagram, cât de dificile i s-au părut primele săptămâni în postura de mămică.

“Smiley şi Gina sunt decişi să nu o expună în totalitate pe Josephine. Cel puţin, deocamdată! Sunt atât de fericiţi pentru ceea ce trăiesc, încât vor să se bucure cât mai mult de această perioadă. Decizia de a o ţine cât mai departe de ochii curioşilor este deja luată. Şi-au rugat şi prietenii să nu facă publice imagini cu cea mică”, ne-au declarat surse apropiate celor doi.

ADVERTISEMENT

Smiley: “Josephine are mai multe haine decât mine”

Smiley şi Gina nu îşi neglijează însă fanii şi nici activitatea de pe social media, de pe urma căreia câştigă bani frumoşi. Astfel, printre promovarea proiectelor profesionale şi a reclamelor pentru care au contracte semnate, mai strecoară mici detalii din momentele petrecute cu Josephine.

În urmă cu o zi, de exemplu, vedeta Pro TV a dezvăluit că fiica sa are deja garderoba mai mare decât a lui, iar astăzi a spus că o să publice imagini cu ea pe Internet “în momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Deocamdată, nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune.”

ADVERTISEMENT
Hainele fiicei lui Smiley
Smiley a pozat o parte dintre hainele micuţei Josephine, aflate pe uscătorul pentru rufe

“Josephine a venit pe lume de o lună şi ceva şi deja are mai multe haine decât mine.”, a spus Smiley pe Instagram, la doar câteva zile după ce Gina Pistol dezvăluia că maşina de spălat funcţionează aproape non-stop la ei în casă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

ADVERTISEMENT