Fotbal intern

De ce nu îi mai trimite Gigi Becali pe Kamer Qaka şi Lucian Filip la Voluntari. “E dreptul lor!”

28.08.2018 | 07:52
De ce nu ii mai trimite Gigi Becali pe Kamer Qaka si Lucian Filip la Voluntari E dreptul lor

Ioan Andone, managerul echipei FC Voluntari, a dezvăluit de ce nu îi mai trimite Gigi Becali pe Kamer Qaka şi Lucian Filip la FC Voluntari. Oficialul grupării din Ilfov susţine că a discutat cu patronul vicecampioanei României, iar cel din urmă era hotărât să îi cedeze un mijlocaş.

FANATIK.RO a anunţat în urmă cu două zile că Gigi Becali a negociat cu Ioan Andone, iar patronul FCBS-ului era dispus să-l lase pe Kamer Qaka la FC Voluntari. Evoluţia mijlocaşului albanez din meciul FC Viitorul – FCSB, scor 1-4, din etapa a 6-a a Ligii 1 Betano, l-au făcut pe latifundiarul din Pipera să îşi dorească să nu îl mai trimită la gruparea antrenată de Dinu Todoran.

De ce nu îi mai trimite Becali pe Qaka şi Filip la Voluntari

“A fost o discuţie, e dreptul lor, sunt jucătorii lor. Gigi a zis că vrea să renunţe la Filip sau Qaka, dar amândoi au jucat bine la ultimul meci şi acum trebuie să aducem din altă parte”, a spus Ioan Andone la finalul meciului FC Voluntari – CS U Craiova 1-5.

Iniţial, Lucian Filip a fost la un pas să fie cedat de Gigi Becali la FC Voluntari, dar patronul FCSB-ului s-a răzgândit după meciul pierdut de gruparea “roş-albastră” pe terenul celor de la Rapid Viena, scor 3-1, în prima manşă a play-off-ului Europa League. La finalul partidei, Gigi Becali a anunţat că Lucian Filip va rămâne sub comanda lui Nicolae Dică. “Nu cred că o să mai plece niciun jucător. Filip cred că este o soluţie că nu ai cu cine să joci la Bucureşti, acolo avem nevoie de un mijloc bun ca să recupereze mingile”, spunea Gigi Becali.

Nicolae Dică îl are la dispoziţie şi pe Hristo Zlatinski

Înaintea meciului Rapid Viena – FCSB, scor 3-1, Gigi Becali a anunţat că a ajuns la un acord cu Hristo Zlatinski, fostul mijlocaş al formaţiei CS U Craiova. Bulgarul a fost scos din lot de Devis Mangia, iar Gigi Becali a fost dispus să îi ofere un contract valabil un sezon şi să îi plătească un salariu anual în valoare de 120.000 de euro. “L-am luat pe Zlatinski. L-au eliberat cei de la Craiova. Nu l-am luat pe Nistor, dar l-am luat pe Zlatinski. E tot căpitan. Eu nu le fac în ciudă. Un an de zile şi i-am dat 120.000 de euro, Face faţă bine, nu, out”, a declarat Gigi Becali la un post tv de sport.

Gigi Becali a plătit 400.000 de euro pentru Kamer Qaka

Gigi Becali l-a cumpărat pe Kamer Qaka în perioada de mercato din această vară de la CSM Poli Iaşi, iar patronul FCSB-ului a plătit pentru mijlocaşul albanez 400.000 de euro. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani a evoluat în 7 meciuri pentru gruparea antrenată de Nicolae Dică. Cotat de site-urile de specialitate la un milion e euro, Kamer Qaka are un contract valabil până în iunie 2023 cu vicecampioana României.

În acest moment, Nicolae Dică are la dispoziţie cinci mijlocaşi centrali: Mihai Pintilii, Lucian Filip, Ovidiu Popescu, Kamer Qaka şi Hristo Zlatinski.

1.000.000 de euro este cota lui Kamer Qaka, conform transfermarkt.com