Life

De ce nu își vizitează Vulpița fetița. Motivul dureros pentru care nu vrea să plece în Blăgești

27.05.2020 | 11:06
De ce nu isi viziteaza Vulpita fetita Motivul dureros pentru care nu vrea sa plece in Blagesti
Vulpița nu și-a mai văzut fetița de câteva luni. Sursa foto: Facebook/ captură Acces direct
ADVERTISEMENT

Vulpița nu și-a mai văzut fetița de luni bune, iar motivul este unul dureros. Chiar dacă la televizor este mereu veselă, vedeta Antenei 1 ascunde un mare necaz în inima ei.

Vulpița nu și-a mai văzut fetița de luni bune

Dorul de fetiță este mare pentru Veronica din Blăgești și mulți se întreabă care este motivul pentru care nu și-a mai vizitat fata de când a ajuns în București.

ADVERTISEMENT

Mulți au acuzat-o pe soția lui Viorel Stegaru că nu este o mamă responsabilă, ba inclusiv că nu își iubește fetița. Maria este o păpușică de aproape trei anișori care ar avea nevoie de părinți mai mult ca oricând.

Părinții lui Viorel nu o lasă pe Veronica să intre în casă

Părinții, departe de micuță, au fost loviți de faimă și, chiar dacă trimit ajutoare și bani pentru creșterea Mariei, cel mai mare dar pentru aceasta rămâne tot o îmbrățișare și afecțiunea părinților.

ADVERTISEMENT

Veronica a spus în repetate rânduri de ce nu își vizitează fata. Micuța se află la Blăgești, iar de ea se ocupă părinții lui Viorel.

Se pare că între Vulpiță și socrii relația este atât de proastă încât nu o lasă să își vadă fata, cel puțin așa își scuză ea absența.

ADVERTISEMENT

Veronica a spus că a încercat să o contacteze și a reușit să vorbească doar la telefon, dar că bunicii paterni ai Mariei nu o au la suflet pe femeie după ce și-a făcut de râs familia la Acces direct.

Vero postează des fotografii pe Facebook cu Maria și își exprimă dorul în public. O alintă ”păpușica mea”, însă nu îndrăznește să plece la Blăgești din cauza zidului pe care l-au construit părinții lui Viorel.

ADVERTISEMENT

Apropiații familiei celor doi spun că fata plânge des și o strigă pe mama ei, însă nici asta se pare că nu le-a înmuiat inimile membrilor celor două familii.

Ce e trist este că Veronica pierde cea mai frumoasă perioadă din viața fetiței sale, iar asta poate avea consecințe și mai dureroase în viitor.

vulpița
Maria, fetița Vulpiței este în grija părinților lui Viorel. Sursa foto: Facebook

 

ADVERTISEMENT