News

De ce nu își vorbesc Marian Drăgulescu și Cristi Chivu, deși au fost colegi de bancă în generală! „Pe mine aproape nu m-a băgat în seamă”

12.06.2019 | 14:27
De ce nu isi vorbesc Marian Dragulescu si Cristi Chivu desi au fost colegi de banca in generala Pe mine aproape nu ma bagat in seama

S-a aflat și motivul pentru care nu își vorbesc Marian Drăgulescu și Cristi Chivu, deși cei doi au fost colegi de bancă în școala generală! Gimnastul a dezvăluit într-un interviu acordat celor de la Libertatea că este dezamăgit de comportamentul celui care a purtat banderola de căpitan a echipei naționale. Drăgulescu nu a ezitat și a spus că este chiar deranjat de atitudinea pe care Chivu a avut-o în urmă cu mai mulți ani, pe vremea când evolua la Ajax Amsterdam.

De ce nu își vorbesc Marian Drăgulescu și Cristi Chivu, deși au fost colegi de bancă în generală!

“Da, am fost colegi, dar nu suntem mari amici. Pe vremuri, cand faceam chefuri, el venea in costum si cravata si bea Coca-Cola cu paiul. Mai tarziu, cand ne-am intalnit, era cu berea in fata. Sincer, m-a deranjat la un moment dat, juca la Ajax si a venit la noi, la Gent, la un Mondial. A adus tricouri pentru toata lumea, pe mine aproape nu m-a bagat in seama”, a spus Marian Drăgulescu atunci când a fost chestionat despre relația cu fostul său coleg de bancă.

Ajuns între timp la 38 de ani, Marian Drăgulescu spune că se gândește din ce în ce mai serios la retragere. Acesta ar vrea să mai bifeze două obiective în carieră – calificarea la Mondiale și Jocurile Olimpice, dar și să ia o medalie olimpică. “Mai pot, dar nu mult! Uite, chiar acum am venit de la fizioterapeut, ma chinuie glezna. Dar strang din dinti. Visez sa ma calific la Mondiale si la Olimpiada de la Tokio, sa inchei frumos cariera.

De ce nu își vorbesc Marian Drăgulescu și Cristi Chivu, deși au fost colegi de bancă în generală! Drăgulescu
Drăgulescu vrea acum să ia o medalie la Jocurile Olimpice. Sursa foto – facebook

Drăgulescu, anunț despre participarea la Jocurile Olimpice

Ca tinta, mi-am stabilit un ultim obiectiv, acela de a castiga o medalie olimpica, de ce nu, poate chiar cea de aur! Am 31 de medalii. Sunt cel mai medaliat gimnast al Romaniei din toate timpurile la Jocurile Olimpice, Mondiale si Europene. Si sunt mandru! Sunt fericit, nu am dezamagit pe nimeni, am adus bucurii tuturor”, a mai spus Drăgulescu.

De remarcat că Marian Drăgulescu a luat de mai multe ori în carieră decizia de a se retrage, dar de fiecare dată a revenit și a anunțat că este gata să lupte pentru o nouă medalie. Când va spune adio sportului de performanță, Drăgulescu va lăsa în urmă o săritură care îi poartă numele.