Fotbal intern

De ce nu joacă Cesar Meza Colli la Craiova! L-au transferat cu probleme medicale

27.08.2018 | 13:25
De ce nu joaca Cesar Meza Colli la Craiova Lau transferat cu probleme medicale

FANATIK.RO a aflat motivul pentru care Cesar Meza Colli nu joacă la CS Universitatea Craiova, deşi atacantul paraguayan a ajuns la gruparea pregătită de Devis Mangia pe 6 august 2018. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani a jucat ultima dată la FK Keshla.

Cesar Meza Colli a ajuns sub comanda lui Devis Mangia la începutul lunii august, dar nu a debutat până în acest moment pentru CS Universitatea Craiova. Atacantul în vârstă de 26 de ani a fost transferat cu ruptură musculară, iar FANATIK.RO a aflat că Meza Colli mai are nevoie de 15 zile de recuperare până o să fie apt 100%.

De ce nu joacă Cesar Meza Colli la Craiova

Astfel, Devis Mangia se va putea baza pe serviciile lui Cesar Meza Colli după pauza competiţională datorată meciurilor echipei naţionale a României din Liga Naţiunilor. “Tricolorii” se vor duela pe 7 septembrie, de la ora 21.45, la Polieşti, cu selecţionata Muntenegrului, într-un joc fără spectatori, pentru ca pe 10 septembrie, de la ora 21.45, să joace la Belgrad, pe stadionul Partizan, împotriva Serbiei.

Cesar Meza Colli a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2021 cu CS Universitatea Craiova, iar la FK Keshla, ultima echipă la care a evoluat înainte să ajungă la gruparea finanţată de Mihai Rotaru, a jucat în 55 de meciuri, a dat 5 goluri şi a oferit 10 pase decisive. Paraguayanul este cotat de site-urile de specialitate la 150.000 de euro.

Meza Colli şi Matteo Fedele în momentul în care au fost prezentaţi la Craiova
Cezar Meza Colli şi Matteo Fedele în timpul conferinţei de presă în care au fost prezentaţi oficial

Adi Mutu l-a lăudat pe Cesar Meza Colli

Cesar Meza Colli a fost lăudat de Adi Mutu, antrenorul celor de la Al Wahda II. “Briliantul” îl ştie pe jucătorul originar din Paraguay şi chiar a fos t unul dintre oamenii cu care fotbalistul oltenilor a discutat înainte să vină în România. “M-am interesat de echipă când am aflat că mă vor. Adi Mutu şi Adrian Scarlatache mi-au vorbit foarte frumos despre Universitatea Craiova”, spunea Meza Colli, la conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial.

“Are calităţi extraordinare, e un stângaci pur, gen cum era Gustavo, dar mai tehnic, după părerea mea, şi mult mai puternic. E un băiat extraordinar. E o achiziţie superimportantă şi foarte bună pe care a făcut-o Craiova. Cred că va fi supriza campionatului, omul care va aduce un plus Universitătii, un plus de tehnică, şi sper, pentru că îl cunosc, şi goluri multe”, a declarat Mutu la un post de televiziune.

Pe parcursul carierei, Cesar Meza Colli a jucat la echipe precum Atromitos U20, Ethn. Piraeus, PAS Giannina, Cesena U19, Alaves, Pavia, Inter Baku, FK Zira şi FK Keshla.

Ce a declarat Meza Colli în momentul în care a semnat cu CS U Craiova

“Sper să dau ce am mai bun la noua mea echipă. I-am cunoscut deja pe colegi, pe antrenori, sper să mă pot adapta cât mai repede pentru a putea juca. Voiam să joc cu Leipzig, dar regulile sunt reguli. Voi juca atunci când îmi va permite regulamentul. Cu siguranţă va fi dificil să trecem de Leipzig, dar este posibil (…) Chiar şi Adrian Mutu mi-a spus că e o echipă foarte bună şi de aceea mă bucur că am venit aici. Fiecare jucător are calităţile lui, eu mi le cunosc pe ale mele. Vreau să fiu disponibil cât mai repede 100%, pentru că am încredere în forţele mele. Este o nouă provocare pentru mine, am stat 4 ani în Azerbaidjan. Eram mulţumit şi acolo, dar după ce am discutat şi cu noul antrenor, consider că Universitatea e o mare provocare şi sper să îi fac faţă“, a spus Meza Colli, jucător pe care l-a complimentat Mutu.

Tags: