Fotbal intern

De ce nu joacă Dennis Man? Dumitru Dragomir trage un semnal de alarmă! Răspunsul lui Gigi Becali, după CFR – FCSB 1-1!

17.09.2018 | 00:01
De ce nu joaca Dennis Man Dumitru Dragomir trage un semnal de alarma Raspunsul lui Gigi Becali dupa CFR  FCSB 11
ADVERTISEMENT

Dennis Man nu a evoluat în CFR Cluj – FCSB 1-1, iar Dumitru Dragomir consideră că absenţa acestuia afectează atât randamentul roş-albaştrilor, cât şi cariera tânărului fotbalist.

Internaţionalul U21 a fost titular în partidele României cu Portugalia şi cu Bosnia, dar Nicolae Dică nu l-a folosit niciun minut în Gruia

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns Dennis Man rezervă la FCSB? “Trece printr-o pasă neagră!”

Fostul preşedinte LPF, Dumitru Dragomir, vorbeşte despre eclipsa de formă a lui Dennis Man, dar şi despre varianta revenirii lui Dan Petrescu la CFR.

A fost un meci bun, peste nivelul Ligii 1! Au evoluat bine ambele echipe. Florinel Coman e într-o formă foarte bună, şi-a dat drumul la joc şi va fi atacant trăsnet.

ADVERTISEMENT

Nu ştiu ce se întâmplă cu Man. Orice jucător mai trece printr-o pasă neagră, nu îi iese nimic şi din cauza asta probabil că nici nu e băgat. Sau poate o fi accidentat… Ei ştiu mai bine, dar fotbalistul când nu e în pasă bună trebuie să joace ca să capete încredere.

După un meci ca ăsta nu poţi să îl dai afară pe Conceicao, pentru că ăştia de la CFR Cluj chiar s-au mişcat bine. Se vorbeşte de Dan Petrescu, dar lumea e liberă să vorbească…“, a declarat Dumitru Dragomir pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

CFR-FCSB 1-1. Cele mai tari imagini din derby-ul Ligii 1 Betano

Gigi Becali îi întăreşte poziţia lui Man: “El e titular clar!”

Fostul patron FCSB a explicat la finalul jocului cu CFR de ce nu a jucat Dennis Man. În timp ce restul fotbaliştilor lui Dică au fost făcuţi praf, despre Man, care nu a evoluat, Gigi Becali a avut numai cuvinte de laudă: “Man nu a jucat pentru că a fost obosit de la lot. El ştie că ăla e locul lui, e titular clar! Avem doi fotbalişti în faţă care nu pot fi scoşi: Gnohere, care e din ce în ce mai bun, şi Man!“, a spus Gigi Becali într-o intervenţie telefonică.

Gigi Becali la Palat
Gigi Becali cu mâinile la cap