Fotbal international

De ce nu joacă Donny Van de Beek, marele transfer al lui Manchester United: „Avem și alte variante”

28.10.2020 | 10:31
De ce nu joacă Donny Van de Beek, marele transfer al lui Manchester United: „Avem și alte variante”
Ce se întâmplă cu Donny Van de Beek, marele transfer al verii la Manchester United (hepta)
ADVERTISEMENT

Managerul lui Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, a anunțat ce se întâmplă cu Donny Van de Beek, jucătorul olandez ajuns în vară la United.

Mijlocașul central a ajuns de la Ajax Amsterdam pe Old Trafford în schimbul sumei de 44 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

În tricoul celor de la United, Van de Beek a reușit un gol și o pasă de gol în 7 meciuri.

Ce se întâmplă cu Donny Van de Beek la United

Ole Gunnar Solksjaer a declarat în conferința de presă dinaintea meciului de miercuri, contra celor de la RB Leipzig, că mijlocașul olandez va juca un rol important pentru echipa sa în acest sezon: “Donny Van de Beek va avea un rol foarte important la echipă. Atunci când un jucător ajunge într-o nouă ligă competițională sau la o altă echipă au întodeauna nevoie de o perioadă de acomodare.

ADVERTISEMENT

Cred că această rotație la nivel de jucători spune foarte multe despre opțiunile pe care le avem la echipă. Nu suntem nevoiți să folosim aceeași jucători la fiecare meci deoarece avem și alte variante”.

Manchester United va juca în a doua etapă din faza grupelor UEFA Champions League cu RB Leipzig, germanii fiind conduși de pe banca tehnică de Julian Nagelsmann, tehnicianul despre care se vehiculează că ar putea ajunge vara viitoare pe Old Trafford.

Transferurile de la United așteptate să facă diferența

Scott McTominay, închizătorul celor de la United se declară încântat de noile transferuri ale lui United dar mai ales de Van de Beek: “La Donny Van de Beek se poate observa veselia pe care o afișează la fiecare antrenament, își dorește să muncească și să impresioneze pe toată lumea.

ADVERTISEMENT

Așa cum a precizat și antrenorul sunt convins că Donny va ajunge un jucător important în echipa noastră pentru acest sezon. Modul în care a intrat în joc alături de Cavani și de Telles i-a motivat pe toți.

Nu este cazul să ne panicăm sau să afirmăm că Donny nu va juca. Oamenii se grăbesc să tragă concluzii greșite sau să facă speculații în astfel de cazuri. Are nevoie de timp să se obișnuiască cu tot ce ține de un nou oraș, o nouă ligă și o nouă echipă.”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri