Fotbal international

De ce nu joacă Lionel Messi în Barcelona – Real Madrid din semifinalele Cupei Regelui

06.02.2019 | 21:26
De ce nu joaca Lionel Messi in Barcelona  Real Madrid din semifinalele Cupei Regelui
ADVERTISEMENT

Lionel Messi se află pe banca de rezerve în partida Barcelona – Real Madrid, contând pentru prima manșă din semifinalele Cupei Regelui. 

De altfel, Ernesto Valverde a anunțat la conferința de presă premergătoare acestui joc extrem de important că o decizie în privința sa o va lua la ora meciului. Inițial, presa spaniolă credea că Messi va fi titular, după ce Barcelona a postat pe contul de Twitter un clip videodin vestiar  în care banderola de căpitan apărea în dreptul tricoului lui Messi.

ADVERTISEMENT

De ce nu joacă Lionel Messi în Barcelona – Real Madrid

Messi nu poate evolua din primul minut din cauza unei accidentări suferite în timpul partidei de campionat cu Valencia, disputate în weekend-ul precedent. În jocul încheiat la egalitate, scor 2-2, argentinianul a suferit o contractură după un duel mai tare cu un adversar, dar a preferat să termine partida pe teren.

Totuși, Messi a fost vizibil afectat de durere, stând pe teren la propriu în ultimele 15 minute, fără a face sprinturi și preferând să își pună în valoare coechipierii.

ADVERTISEMENT

Malcom în locul lui Messi

Locul lui Messi în primul 11 a fost luat de brazilianul Malcom, care nu s-a adaptat momentan așa cum șefii catalani se așteptau. Fotbalistul a costat-o pe Barcelona o mică avere în vară: 42 de milioane de euro, de la Bordeaux.

Tags: