Fotbal intern

De ce nu poate juca Stephane Acka la U Craiova? Unde e blocat transferul ivorianului

25.02.2019 | 19:53
De ce nu poate juca Stephane Acka la U Craiova Unde e blocat transferul ivorianului

U Craiova l-a repatriat pe Stephane Acka, după ce acesta a jucat în ultimele sezoane la Eruzumspor. Cu toate acestea, fundașul ivorian nu a putut fi folosit până acum de antrenorul Devis Mangia pentru echipa din Bănie. FANATIK a aflat de ce Craiova nu se poate folosi deocamdată la lucru pe Acka.

Stephane Acka a fost dorit de Devis Mangia și în vara anului trecut. Cu toate acestea, fundașul ivorian a preferat să rămână la Eruzumspor, formație cu care obținuse promovarea în prima ligă din Turcia. După ce această trecere a picat, oltenii au decis să îl transfere pe Isaac Donkor, fotbalist cu experiență în ligile superioare din Italia. Acka a jucat însă în numai șapte partide pentru formația nou promovată din Turcia, motiv pentru care a ales în această iarnă să se întoarcă în România.

De ce nu poate juca Stephane Acka la U Craiova. Transferul este blocat

FANATIK a aflat că Stephane Acka se afla într-un conflict puternic cu oficialii formației din Turcia. Africanul nu a primit cartea de verde din partea lui Erezumspor, întrucât nu a renunțat la banii pe care îi are de primit de la echipa turcă. Dacă turcii vor refuza în continuare să îi ofere cartea verde lui Acka, atunci Craiova va trebui să ceară o carte verde provizorie pentru a juca în Liga 1 Betano.

Acka ar ajuta apărarea Craiovei și ar face concurență lui Tiago Ferreira, Renato Keljic și Isaac Donkor. Oltenii s-au despărțit în această iarnă de Florin Gardoș, cel pe care l-au trimis sub formă de împrumut la Craiova. Acka a jucat la U Craiova timp de 4 ani, între 2013 și 2017 și a jucat în 79 de meciuri pentru U Craiova.