Fotbal intern

De ce nu l-a transferat FCSB pe Koljic înaintea Craiovei! Dică: “Nu regret”

22.10.2018 | 16:42
De ce nu la transferat FCSB pe Koljic inaintea Craiovei Dica Nu regret

S-a aflat și motivul pentru care FCSB nu l-a transferat pe Koljic de la Craiova! Gruparea roș albaștră a fost la un pas să-l aducă pe atacant, dar în cele din urmă a fost preferat un jucător obișnuit cu pretențiile clubului. Raul Rusescu a venit la echipă și antrenorul Nicolae Dică a transmis un mesaj cât se poate de clar. Tehnicianul a zis că nu regretă decizia luată, în ciuda faptului că bosniacul s-a transformat între timp într-un adevărat golgheter. E al doilea marcator al Universității.

Transferul se putea petrece în vară atunci FCSB era într-o căutare disperată de jucători. Roș albaștrii aveau nevoie de un fotbalist care să pună presiune constantă pe francezul Gnohere. Cristian Lopez, Adam Nemec, Luka Zahovic, Omrani sau Elvir Koljic au fost fotbaliștii pentru care Gigi Becali a negociat. Până la urmă s-a ales o variantă considerată la îndemână. Raul Rusescu a bătut palma cu FCSB, deși inițial patronul a strâmbat din nas.

De ce nu l-a transferat FCSB pe Koljic de la Craiova! Elvir Koljic saluta galeria dupa meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si FCSB, din cadrul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, duminica 21 octombrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Elvir Koljic a prins două partide în tricoul echipei naționale a Bosniei

De ce nu l-a transferat FCSB pe Koljic de la Craiova!

Cu toate acestea, Nicolae Dică spune că nu regretă deloc decizia luată. ”Nu regret, îl aveam şi pe ”Bizonul” şi îi era foarte greu să joace înaintea lui ”Bizo”. Cei de la Craiova au făcut această alegere, se pare că este un transfer bun”, a declarat Nicolae Dică după meciul dintre Universitatea Craiova și FCSB încheiat cu victoria oltenilor. .

Elvir Koljic a semnat cu CS U Craiova pe 31 august 2018 pentru trei ani de zile, dar cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon. A doua zi după ce s-a înțeles cu oltenii, bosnaicul a și debutat pentru echipă și a marcat un gol în poarta oltenilor. De altfel, atacantul are o statistică impresionantă. A înscris 6 goluri în 6 meciuri şi s-a dovedit a fi o decizie mai mult decât inspirată luată de conducerea oltenilor.
* 2 partide are Koljic în tricoul echipei naționale a Bosniei