Life

De ce nu mai apare Andreea Berecleanu la Prima TV. Vedeta a dezvăluit motivul

Andreea Berecleanu a luat o pauză profesională. Prezentatoarea a anunțat că nu va apărea la știrile Focus de la Prima TV.
14.10.2021 | 15:50
De ce nu mai apare Andreea Berecleanu la Prima TV Vedeta a dezvaluit motivul
De ce nu mai apare Andreea Berecleanu la Prima TV. Vedeta a dezvăluit motivul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta știristă de la Antena 1 a dezvăluit care este motivul pentru care nu va fi pe “sticlă” în următoarea perioadă și va fi înlocuită de un alt prezentator.

Vedeta Prima TV a subliniat faptul că nu este vorba despre vreo problemă medicală care să o țină departe de micul ecran. În plus, nu se pune nici problema unei vacanțe.

ADVERTISEMENT

Andreea Berecleanu spune, însă, că pune preț pe discreție atunci când vine vorba de viața personală și nu a dorit să ofere detalii despre absența de la televizior, prezentatoarea dorindu-și confidențialitate în această privință.

Andreea Berecleanu pleacă de la știrile Prima TV? Care e motivul pauzei sale

„El (Marius Saizu) mi-a ținut locul, îmi ține locul, eu lipsesc câteva zile. Nu, nu este vorba despre nicio problemă de sănătate.

ADVERTISEMENT

Nu e nicio vacanță, mi-am luat câteva zile libere, dar nu vreau să vorbesc despre asta. Mi-am luat câteva zile libere.

Nu e nicio problemă gravă de sănătate, dar am dreptul la confidențialitate. Chiar asta fac, mă odihnesc”, a declarat Andreea Berecleanu pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Vedeta lucrează la Prima TV de aproximativ un an, după ce în trecut a făcut parte din trustul Intact. A plecat de la Antena 1 după o carieră de 17 de ani.

Prezentatoarea a simțit nevoia unei schimbări, fiind înlocuită la Observatorul de la ora 19 de Alessandra Stoicescu. Pauza a fost una destul de scurtă pentru că vedeta s-a întors la știri, dar la alt post.

ADVERTISEMENT

Andreea Berecleanu, despre oferta de la știrile Prima TV

Andreea Berecleanu a dezvăluit și de ce a ales oferta celor de la Prima TV, precizând că nu a dus deloc lipsă de oferte și nici nu s-a uitat la bani când a acceptat.

„Bunul-simţ al celor cu care am purtat discuţiile. Ţi se pare puţin? Nu, te asigur că e o rara avis în această lume a patronilor de staţii TV. 

La fel de bine cum nu m-a interesat niciodată salariul cuiva. Sunt conştientă de imaginea şi experienţa mea, aşa încât nu am avut surprize neplăcute la acest capitol.

Dar nu asta primează în alegerile mele”, declara în urmă cu circa un an prezentatoarea TV într-un interviu pentru okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT